Okan Seviyesiz Polemikler Yapıyor

Gülümse.

Bayan Üye
Demet Şener kendisini estetik yaptırdığı için ördeğe benzeten Okan Bayülgen'e ateş püskürdü. Şener, "Kendisini kale bile almıyorum. Seviyesiz polemikler yapıyor. Okan'dan özür beklemiyorum" dedi.

Mesleğinin zirvesindeyken basketbolcu eşi İbrahim Kutluay'ın peşinden Yunanistan'a yerleşen Demet Şener, Türkiye'yi hep özlediğini de açıkladı. İlişkisinde büyük fedakarlıklarda bulunan Şener şunları söyledi: "İyi ki Türkiye'ye döndük. Türkiye'den başka hiçbir yerde yaşamak istemiyorum. Dünyayı gezdik, Türkiye gibisi yok. Bu yüzden iki çocuğumu da İstanbul'da doğurdum. Evliliğimi de burada yaptım. Türkiye aşığı bir insan olarak her şeyimizi burada yapıyoruz."

ROMANTİZM UĞRAMADI
İbrahim Kutluay'ın baba olduktan sonra romantikleştiği konusunda çıkan haberler konusunda Şener, "Bizi Ebru Şallı ve Harun Tan çiftiyle karıştırdınız. Bize hiç romantizm uğramadı"dedi. Şener, çocuklardan sonra birbirlerine daha anlayışlı, kavgaları geçiştiren bir çift olduğunu da itiraf etti.

---> Okan Seviyesiz Polemikler Yapıyor

okan bayülgen e acayıp gıcık oluyorum
gercekten cok sevıyesız ukala bırı.
mılletle dalga gecmesını cok ıyı bılıyor kendıne baksın once
bıraksın bu ayakları :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri