Okan Bayülgen'in programına çıktı, twitter'ı fena salladı !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Tadım Damağımda adlı programı sunan gurme Vedat Milor sosyal medyada ana gündem maddesi oldu.

NTV ekranlarında Tadı Damağımda adlı programı sunan gurme Vedat Milor sosyal medyada ana gündem maddesi oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Okan Bayülgen'in sunduğu Kral Çıplak programına konuk olan Vedat Milor, programı ve şaraplar hakkında konuştu.

'KENDİ ADIMI TAŞIYAN ŞARAP ÇIKARTACAĞIM '

"Kendi adımı taşıyan, çok iyi şaraplar yaptığını düşündüğüm, güvendiğim bir arkadaşımla piyasaya beş şarap çıkarıyorum" diyen Milor, "Kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bir de fiyatı 24 lira olacak" dedi.

Şarap kültürü açısından çok geride olduğumuzu söyleyen Vedat Milor şunları söyledi:

"Büyük bir tarihsel kopukluk var. Türkiye'de daha çok şarap azınlıklar tarafından üretilmiş. Bir çok ülkenin yerinde, Urla'dan tutun da, Çeşme İzmir 'de, Güneydoğu 'daki bir çok yerlere onlar gittikten sonra büyük bir kopukluk olmuş Bağların çoğunda apartman blokları var. Birçok yerli üzümler unutulmuş, klonlar unutulmuş, araştırma yapılmamış, belki bilinçli bir şekilde Anadolu 'dan gelen bu kültür yok edilmeye çalışılmış. Ama öte yandan halktan gelen, aşağıdan gelen ciddi bir ilgi de var şaraba karşı. Bir çok insan Anadolu'da kendi şarabını yapıyor artık."

İSTİYORUM Kİ LOKANTALAR

Milor, programında gittiği lokantalar için de, "istiyorum ki; bana çıkan yemekler herkese çıksın. Bana özel hiç bir şey yapılmasın. O yüzden ben lokantalara gittiğimde ne yiyeceğimi söylemiyorum, son anda söylüyorum, gittiğimiz zaman" şeklinde konuştu.

TWİTTER'DAKİ YANKILAR

Milor'un programında yemekleri insanın iştahını açan şekilde yemesi ise, bazı twitter kullanıcıları tarafından eleştirildi. İşte Vedat Milor'u twitter'da ana gündem maddesi yapan o tweetler:

[MENTION=6842]medeni[/MENTION]Esaret : Şu dünyada karın tokluğuna çalışıp da mutlu olan tek insan Vedat Milor olsa gerek.

[MENTION=8550]oktay[/MENTION]iNCi : Benim anlamadigim Vedat Milor, soyadini evlendiklen sonra e$i Linda'dan mi almi$ acaba? Hayir milor falan! Bi de adam karin tokluguna okumu$

[MENTION=45647]NoYaN[/MENTION]x : Vedat Milor sapur supur yemek yiyisi aklima geldi sabah sabah midemi bulandirdiniz!

[MENTION=73069]Cirkin[/MENTION]Sozler : Vedat Milor gibi gurmelere uyuz oluyorum.sen bedavadan ye,iç.sonra yok onu beğenmedim,bu lezzetli olmamış falan de.ayıptır ayıp hocam

[MENTION=151662]gulcan[/MENTION]kestane : Vedat Milor o kadar mütevazı bir adam ki;bugüne kadar onun geçmişini bilmeyip eleştirenlerin çoğu dün gece öğrendi.

@Laus__Deo : Vedat Milor yiyerek para kazanıyor. hatta üstüne birde içiyor. beğenmezse fırça bile kayıyor. iş diye buna denir

[MENTION=20568]selvi[/MENTION]Sky : İştahsız Çocuklara Vedat Milor İzletilmesini Şiddetle Tavsiye Ediyorum.

[MENTION=5117]kalite[/MENTION]oman : Vedat Milor : Kayseri'de mantının,Yozgat'ta arap aşının,Konya'da kuru fasülyenin,yanına Merlot Cabernet şarabı isteyen adam..

[MENTION=42587]semi[/MENTION]hgumus : Vedat Milor'a göre, sakatat yemek soyluluğun, damak zevkinin sembolüymüş. Vahşi adam!

@inBiKonuscaz ilk defa enginar dolmasi ve kabak cicegi dolmasi yedim, su an kendimi programda surekli agzi sapirdayan Vedat Milor gibi hissediyorum.

AZ PİŞMİŞ KUZU ETİNİ KARISINDAN ÇOK SEVİYOR

‏[MENTION=59878]bengi[/MENTION]iiiiii : Bence vedat milor az pişmiş kuzu etini karısından daha çok seviyo.
[MENTION=12796]aslihan[/MENTION]varel :Diyetteki kızın Vedat Milor ile imtihanı adlı korku filmine hepiniz benim davetlimsiniz

@_gokhaneryigit :O değil de Vedat Milor açken izlenmesi yasaklanan programlar listesine alınmalı. program başlarken bu konuda uyarıcı logolar çıkmalı.

[MENTION=31563]kenan[/MENTION]Cglyn : Vedat Milor bu adamın yaptığı işi yapıp tattığı lezzetleri tatmak isterdim ağzımın suları akıyor programı seyrederken bravo MİLOR işin güzel

[MENTION=21418]nigar[/MENTION]torun : Vedat Milor yemek yemeyi bilmiyor bir kere; yemek yiyişini gördükçe gittiği hiçbir restaurant yediği hiç bir yemek çekici gelmiyor.

[MENTION=35181]honor[/MENTION]Viga : Vedat milor hele bir de ağızını saplatmiyor mü gidip gırtlağını sıkmak geliyor içimden. Zaten çatalı düz tutamıyor mikrop herif yaa!!!!

[MENTION=3658]kemal[/MENTION]altunn : Vedat Milor ya benide götür ya sende gitme be gülüm kıskanıyom oğlum gitme işte adama bak yaa hem yemek yiyor hem para alıyo hayat hayt işte

‏[MENTION=152808]esinser[/MENTION]ap : Vedat Milor gibi bir kac universite bitirmis ve pek cok konuda genis vizyona sahip bir kimligi ucuz ve basit nitelendirmelere sasiriyorum.

[MENTION=21408]SmyRna[/MENTION]star72 : "Vedat Milor" gittiği yerlerde sunulan yemekleri 10 parmak dalıp şapır şupur yiyip ekran karşısında ağzımızın sularını akıtan şanslı gurme

[MENTION=39761]ziya[/MENTION]versencan : kemal derviş'le dünya bankasında afrikalı açları nasıl doyurucam diye uğraş,sonra gel,türkiye'de yemek *****grafisi yap!çok ayıp vedat milor.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri