Okan Bayülgen'in Medya Kralı programında eğlenceli anlar yaşandı !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Medya Kralı programının bu haftaki konukları Ebru Polat, Ezgi Mola, Umut Kurt, Edhem Dirvana, Nazlı Tolga, Levent Erdem, Önder Açıkbaş ve 100 Derece oldu.

EBRU POLAT GÖĞÜS FARKI İLE TWITTER’DA TT OLDU
Geceye derin göğüs dekoltesi ile hem programam hem de twitter’a damga vuran Ebru Polat Medya Kralı’nda yeni albümünden parçalar seslendirdi. Ebru Polat ve Önder Açıkbaş tatlı çekişmesi yayında eğlenceli anlara sahne oldu. Gece boyunca Okan Bayülgen’de sık sık Polat’a takıldı. Ebru Polat’ın dolar kelimesini telaffuzu üzerine Bayülgen “Yavrum sen bütün gece otur orada bana dolâr de, ben razıyım ama o dolâr değil dolar! ” dedi.

LEVENT ERDEN MAĞAZADA NEDEN SIZDI?

Ayakkabı mağazasında sızan ve sonrasında twitter’da Okan Bayülgen’in desteklediği #magazadasızıyorum hashtagi ile yeni bir akım başlamasına neden olan ünlü reklamcı Levent Erden, mağaza sızış nedenini canlı yayında anlattı.

OKAN BAYÜLGEN’DEN AFYON’DAKİ YASAĞA İNCE GÖNDERME

Medya arkasında Osman Müftüoğlu’nun su içmeye teşvik edici reklamını ele alan Bayülgen Afyon Valiliği’nin getirdiği içki yasağında da ince bir gönderme yaptı Bayülgen “ Osman Hoca su ile ilgili ne güzel bir kampanya başlatmış, bende Afyon’da başlatacağım…”

ANTALYA TELEVİZYON ÖDÜLLERİNDE TV8’İN HAKLI BAŞARISI

Okan Bayülgen Antalya Televizyon Ödüllerinde yayıncı kuruluş tv8’e torpil yapıldığı söylemlerine ilişkin canlı yayında kısa bir açıklama yaptı.

Antalya Televizyon Ödüllerinde Jüri Özel Ödülü alan tv8 ekranlarının sevilen programı Bay Tahmin izleyicilerine de seslenen Bayülgen, Bay Tahmin Programı sunucuları Murat Özarı ve Fikret Engin ile birlikte yayını bitirdi. Murat Özarı, Bayülgen’e teşekkür ederken Bayülgen’i spor dünyasının dev ismi Messi’ye benzetti. “Bir futbolcu Messi ile yan yana oynamak ister, siz televizyonun Messi’siniz”.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri