Okan Bayülgen'in dizici kanallarla işi bitti!

ParadokS

Kayıtlı Üye
Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren’in sunduğu "Böyle Bir Şey Var mı?" programına konuk olan ekranların fenomen ismi Okan Bayülgen'den samimi açıklamalar...

Baygülgen'in açıklamalarından öne çıkan kısımlar şöyle:

“Gazetecilerden sıkılmıyorum. Ben artık sevişmeyi bıraktım. Hayatımda eğlenmek yok, sevişip eğlenenler için o. Kanser Gecesi’nde muhabir arkadaşlara tavsiyelerde bulundum, biraz bu işlere girseler. Onlar napalım abi, neyin peşinden koşacağız. Biraz bu işlere girip çevremizde ne kadar kimyasal ve nükleer atık gömülü, bir dosya yapsa. Bu genç adamlarda bir istek var, kazanmak istiyorlar. Genelde çok aşağılayıcı bir durum var. Ben asla aşağılayıp, küfürleşip dövüşmedim. Genelde küçümseyici bir durum var, ben bunu hiç yapmadım.

…

Belgeseli bekliyorum, belgesel çalışmaları içerisindeyiz. Programın yayınlanmayacağı gece zebra yayınlanacağını tahmin ediyorum. Çok sevişiyorlar hayvanlar ortalık yerde ondan korkuyorum. 12- 19'unda belgesel yayınlanacak, teşekkür ediyorum RTÜK'e. Belgesel ceza olmamalı. Okan’ın programını seven genç adamlar ceza olarak belgesel gördüklerinde, belgesel algısı ne olacak o zaman? RTÜK üyeleri bence benim programa gelmeli ve neden ceza verdiklerini anlatmalılar işte bu sıkıcı olabilir gerçekten. Ceza deyince kötü, sıkıcı bir şey geliyor insanın aklına.

Haziran sonuna kadar programlar devam edecek. On8 TV kapıda, gençlik televizyonu. Reklamcılardan gelen teklifler, ilgi, iltifatlar çok hoş. Şimdi sponsorluklar çok fazla reklam enstrümanı var. Gençlik televizyonu onlar için hedefe kilitlenmiş direkt alandır ve çok ilgi görüyor. Eskiden olan klip yayınlayan sinek TV gibi değil. Klip olmayacak bizde.

…

Reytingler ne zaman ölçülmeye başlayacak önce bunu bekliyoruz. Bu netleşme bizi etkiliyor. Ölçülmediği sürece şu an bir geçiş dönemi yaşanıyor. Ölçülmediği sürece büyük kanallar rahat. Büyüklerde ki dizilerin kalkması ve konması da, ne tuttu ne tutmadı yalan. Dizici kanallar zaten yıllık programlarının şu kadar adet diziyi tutar kaldırırız şu kadarı tutar sokarız diye planlıyorlar. Çünkü orada büyük para dönüyor. O diziler heba ediliyor. Sırası gelen dizi kalkıyor. Diğer yapımcının işine söz verilmiş durumda.

En fena ölçülen benim. Ben gerçek televizyoncuyum. Stüdyo programcısıyım. Ben hiçbir zaman medya olarak büyük getiriler götürüler yoktu. Bana yıllarca ne kadar prestijlisin dediler. Burada bir süs bitkisine doğru gidiş olabilir mi bundan korktum. Ben hep aktif olmak istedim. tv8 tercih ettim. Dizici kanallarla işimiz bitti. O artık başka bir ticari durum içerisinde, büyük kanalların hepsi.

…

Ben girişimci olarak ilgi görüyorum, programcı olarak değil. Ben artık o haylaz, yaramaz çocuk olamam. Medya konusunda vizyoner olacaksam gerçekleri söylemeliyim. Herkesle aram iyi. Hiçbirinin hakkını ödeyemem, bir problemim yok, onlardan ayrılırken bile ağlaştık, sarıldık.

…

Gay belediye başkanı sorusunun nedeni şu, ayrımcılığı kendileri yapıyor, bir yer yapıldıysa gay mimar yaptı diyorlar.

…

Şahan Gökbakar’la aramda bir şey yok. Bana verdiği dosyayı çöpe attığımı nasıl hatırlayım? Ben bunu atmış olabilirim dedim daha önce ama hatırlamıyorum. Dilber Ay bana ben Şahan’ı çok severim dedi, ben de hiç sevmem dedim. Bu sohbetin bir parçasıydı. Özel olarak ben Şahan’la ilgili demedim. Ama sevmem."​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri