Okan Bayülgen'in Disko Kralı twitter'ı bir kez daha salladı !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Tv8 ekranlarında yayınlanan Disko Kralı programında Okan Bayülgen zamansız şarkılar ile hem twitterı hem de izleyenleri coşturdu.

Okan Bayülgen bir cumartesi gecesi daha twitter?da #bencezamansizsarkilar hashtag?i ile trend topic oldu.

Disko Kralı?nın bu haftaki konukları İskender Paydaş?ın Zamansız Şarkılar albümü ile İskender Paydaş, Kenan Doğulu, Kayahan, Mustafa Ceceli, Özgün, Doa, Gözen Vural, Pelin Yılmaz, Ozan Ünlü, Yılmaz Kömürcü, Mirkelam ve sürpriz konuk Saba Tümer?di..

Okan Bayülgen ?Mustafa Ceceli Uzaylı?

Okan Bayülgen Disko Kralı?nda ?örnek insan?, ?uzaylı? olarak tanımladığı Mustafa Ceceli?ye bol bol takıldı.

Yeni baba olan Mustafa Ceceli?nin bebeği için yayından erken ayrılarak eve gideceğini söylemesi üzerine Bayülgen, Mustafa Ceceli?nin bebeğinin adını sordu. Oğlunun adının Arın olduğunu söyleyen Ceceli, ?Babalık çok değişik bir duygu, evde bir ses daha var alışmaya çalışıyorum? dedi.

?Ben böyle bir çocuğun annesi babası olsam geceleri bar önüne bırakır kaçardım? diyen Bayülgen kızı İstanbul?u da babası Mustafa Ceceli gibi ?sıkıcı? olacağını düşünerek Ceceli?nin oğlu Arın ve tüm Arın isimli çocuklar ile ilgili uyaracağını söyledi?

Disko Kralı?na sürpriz konuk Saba Tümer

Disko Kralı?nda Kenan Doğulu?nun performansı sırasında stüdyoya sürpriz bir isim göründü. Saba Tümer?in de kısa bir süre için dahil olduğu canlı yayında Saba Tümer?in şarkı söyleme çalışmaları izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri