Okan Bayülgen Bombayı Patlatacak!

ParadokS

Kayıtlı Üye
'Okan Bayülgen acaba reytingi, milyonları, şöhreti bir kenara itip kanal mı kuracak?, Yoksa büyük bir transfere 'evet' demek üzere mi?...

Bayülgen bu soruları şöyle cevaplıyor:

Bir ay önce televizyon dünyasıyla ilgili bir haber patladı! ‘Okan Bayülgen her şeyi bırakıp kanal kuruyor' dediler. Doğru mu?

Şu an için bir şeyleri bıraktığım yok, ama gençlik kanalı kurduğum doğrudur. Adı; ‘18'. Ekim'de test yayınına başlayacak. İnteraktif yayın yapacağız. Yani sen ‘18'deki programı izlerken bilgisayarından yayına bağlanabileceksin. Yayın akışını hazırladık. Kanala reklam almayacağım, çirkin magazin de yok. Ekibi twitter'da buluyorum. Uyku rahatsızlığım olduğu için sabaha kadar ayaktayım. Twitter'daki sayfama girip oradaki gençlerle buluşuyorum. Zeki genç adamları ve kadınları topluyorum. Aralarından 10 kişiyi seçip ‘18'de önemli görevler vereceğim.

Peki gelecek sezonda nerede olacaksınız?

Eylül'de açıklayacağım. Büyük bir sürpriz yapabilir miyiz bilmiyorum. Ama takipçilerim açısından beni nerede bulacaklarının bir önemi yok.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri