Oje Banned !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer önceden arkadaşı olupta,banlandıktan sonra burda arkasından laf yapanlara ve yapıcaklara yazık diyorum...

lafım size değil özkan ve diesel..

eğer önceden arkadaşı olupta,banlandıktan sonra burda arkasından laf yapanlara ve yapıcaklara yazık diyorum...

lafım size değil özkan ve diesel..

hata varsa bu sıtede arkadaslık dıye bırsey kalmaz herzaman dıyoruz burada aıleyız bu aılede ıhanet eden veya yanlıs yapan buradan kovulur ;) ve bırdaha adı gecmez.

arkasından dıyen cıkar belkı bır ıkı tane koruyan ama ıkı gun sonra gelır onlarda ozurdıler. :)

yanı hata varsa arkadası dıye bırsey yok sanal burası.

duslerforum aıledır. hata yapana yol verılır

Benimde yaşım 31 ve gayette mutluyum aranızda olmaktan üstelik çoğu zaman yapılan yorumlara ağzım açık kalıyor diyorumki hayata yeni adım atmaya başlayan benden sonra ki nesil ne kadarda duyarlı gurur oluyorum!Ukalalığın anlamı yok ellerinize sağlık!

hata varsa bu sıtede arkadaslık dıye bırsey kalmaz herzaman dıyoruz burada aıleyız bu aılede ıhanet eden veya yanlıs yapan buradan kovulur ;) ve bırdaha adı gecmez.

arkasından dıyen cıkar belkı bır ıkı tane koruyan ama ıkı gun sonra gelır onlarda ozurdıler. :)

yanı hata varsa arkadası dıye bırsey yok sanal burası.

duslerforum aıledır. hata yapana yol verılır

|Arkadaşı diye bir şey yok sanal burası | --|düşlerforum aiLedir..|

eminim öyledir :)

ozaman abartma .. savunma yorumunu yaptın yeterlı .

uzamasın . savunulcak bırı degıl yanı

bende canım cıcım dıyordum emın ol ..

dıyorum ya mısafır perverız :) ama işte kımı fazla ılgıye gelemıyor . bozuyor kendını .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri