Ohal!

LION KING

Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek
Kayıtlı Üye
Karabük yenilgisi sonrası yoğun kar yağışı nedeniyle dönüş yolu işkenceye dönüşen Trabzonspor, gece de ikinci bir şok yaşadı.
fft1mm1616562.jpg

Şenol Güneş, futbolcuların yaşananlardan etkilenmemesi için öğrencileriyle görüşme yaptı, idmanları da basına kapattı.
Trabzonspor’da önceki gece şok bir olay yaşandı. Bordo-Mavililer’in asbaşkanı Nevzat Şakar, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saat 02.30’da Cumhuriyet Mahallesi Nemli Cemal Sokak’taki evinin önünde sağ ayak topuğundan vurulan Şakar, vakit kaybetmeden Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Akşam saatlerinde taburcu edilen Trabzonsporlu idarecinin durumunun iyi olduğu belirtilirken, saldırganı tespit edemediğini söyledi. Kimseyle husumeti olmadığını belirten Şakar, “Bugüne kadar hiç tehdit de almadım. Eve gireceğim sırada arkadan bana ateş edildi. Daha sonra baktığımda kısa boylu üzerinde siyah mont olan bir kişinin sokak çıkışındaki Tanjant Yolu’na çıkan merdivenlerden kaçarak uzaklaştığını gördüm” dedi.

Güneş işi sıkı tuttu
Olayın ardından kınama yazısı yayınlayan Trabzonspor, “Nevzat Şakar’a sıkılan kurşunlar Trabzonspor’a sıkılmıştır diye düşünüyoruz. Olayın üzüntüsünü derin bir şekilde yaşamaktayız. Böyle bir olayı şiddetle kınıyoruz. Bir Trabzonspor yöneticisine ilk kez böyle bir saldırı yapılmıştır. Bunun ilk ve son olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı. Bu haber takımda da sıkıntı yarattı. Özellikle yabancı oyuncuların tedirgin olduğu öğrenildi. Bunun üzerine teknik direktör Şenol Güneş’in oyuncularıyla toplantığı yaptığı belirtilirken, Eskişehirspor ile çarşamba günü oynanacak maç öncesi idmanlar basına kapatıldı.
MİNİ YORUM
Kurşunun adresi...
Ergun abiyle (Ata) gitmiştik, Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’a yaklaşık 2 sene önce. Çok şey konuşmuştuk, sahadan, havadan, sudan. Ama en çok Trabzonspor ve Trabzon’un adının katillerle, silahlarla, olaylarla anılmasından duyduğu sıkıntı ve bunları anlatırken ki duygusu kalmıştı aklımda. “Müzik insanımız, yazarımız, şairimiz, tiyatrocumuz, sinemacımız daha fazla aslında” demişti üzerine basa basa. Doğrudur. Ben Nevzat beyi (Şakar) sadece son görev sürecinden dolayı tanırım, iş dışında sohbetim olmamıştır. Ama Trabzonspor ve Trabzon’u iyi tanırım. Kişiseldir, kurumsaldır, husumettir, siyasettir hiçbiri sonucu değiştirmiyor. Yazık oluyor koskoca bir şehre, kulübe, emeklere, değerlere.
Özetle, yapan-yaptıran ne mazeret söyler bilmem ama bildiğim tek şey o kurşun Trabzonspor’a, Trabzon’a sıkılmıştır. Sadece Nevzat bey değil, o müzik insanları, yazarlar, şairler, tiyatrocular, sinemacılar, futbolcular, bilim insanları da vurulmuştur. Geçmiş olsun.
Serhat Demirtaş

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri