Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler
M Mastor Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #2 ---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler Bana hepsi direkt olarak söylenirdi, sorumsuz, sorunlu ve yaramazdım da azcık :57:
---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler Bana hepsi direkt olarak söylenirdi, sorumsuz, sorunlu ve yaramazdım da azcık :57:
Director23 Banned 12 Eki 2012 #3 ---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler Bana da genelde 8.maddede ki söz söylenirdi. Ne alaka yani arkadaşım bir şey istemiş yapmayayım mı xD
---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler Bana da genelde 8.maddede ki söz söylenirdi. Ne alaka yani arkadaşım bir şey istemiş yapmayayım mı xD
G Gökbörü Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #4 ---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler gece beşık mı salladın ,komık bışey varsa bızde gulelım , saat kaç oldu hıç gelmeyeydın,soytarıya bak daha sallanarak gelıo.. daha sayamayacağım bısuru şey xD
---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler gece beşık mı salladın ,komık bışey varsa bızde gulelım , saat kaç oldu hıç gelmeyeydın,soytarıya bak daha sallanarak gelıo.. daha sayamayacağım bısuru şey xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #5 ---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler hepsii cok sıkıcı sozlukler :s ben cocuklara genellıkle yerıne gec dıyordum
---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler hepsii cok sıkıcı sozlukler :s ben cocuklara genellıkle yerıne gec dıyordum
Buğra1 Kayıtlı Üye 12 Eki 2012 #6 ---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler "Arka taraf noluyoooorr" durumu vardı bir de
iremnur Bayan Üye 12 Eki 2012 #7 ---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler komk bısey vars söyleyn bzd guleımm derlerdi bzmkler genelde
---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler komk bısey vars söyleyn bzd guleımm derlerdi bzmkler genelde
iremnur Bayan Üye 12 Eki 2012 #8 ---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler bal_böceği' Alıntı: hepsii cok sıkıcı sozlukler :s ben cocuklara genellıkle yerıne gec dıyordum Genişletmek için tıkla ... öğretmen misin ?
---> Öğretmenlerimizden En Çok Duyduğumuz Cümleler bal_böceği' Alıntı: hepsii cok sıkıcı sozlukler :s ben cocuklara genellıkle yerıne gec dıyordum Genişletmek için tıkla ... öğretmen misin ?