Ögretmenlerden Tehtitler

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Matematik:Oğlum,senin o kafanı 5`e böler,y=3x+4 bağlantısına göre vücudunu eklemlere ayırırım

Biyoloji:Çocuğum senin DNA yapını bozar,hücrelerindeki mitokondrileri yok edrek enerjisiz bırakırım,terliksi hayvana dönersin ona göre

Tarih:Bana bakın Deli İbrahim`in torunları,sizi Ankara Savaşı`ndan çıkmış Beyazıt`a çeviririmHüdavendigar sizi kurtaramaz, bilmiş olasınız
Resim:Çenesi fazla düşeni tahtaya kaldırır,modellik yaptırırım

Coğrafya:Oğlum,yörüngeden çıkma!Yoksa seni enlem ve boylamlarına ayırır,26-45 doğu meridyenine sürer ve akabinde 6,5 şiddetinde bir şamar patlatırımKafanda oluşacak fay hattından sen sorumlusun

Edebiyat:Hiç mübalağa etmiyorumSeni edebi bir parça olarak parçalar,bir güzel gazelini okurum

Kimya:Bakın,kafamı bozmayın!Sizi atomlarınıza ayırır,oksijen yerine sözlüde İyot yuttururumHasan 2 ***** Osman 4`e dönersiniz

Beden Eğitimi:Bak nasıl konuşuyor hâla?!Bakın şimdi size kulağı amuda kalkmış öğrenci göstereceğim

Müzik:Biraz daha konuşmaya devam ederseniz,saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını çıkarır,solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da lük olarak yaparım haa!Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz!

---> Ögretmenlerden Tehtitler

Lisedeki biyoloji hocamız birgün hiç unutmam bi öğrenciye '' Oğlum senin beynine okşijen gitmiyor mu ? '2 demişti.hiç unutamam aklıma geldikçe hala güldürür beni... xD

---> Ögretmenlerden Tehtitler

Müzik:Biraz daha konuşmaya devam ederseniz saz sapıyla hepinizin ensurumantal olarak notalarını çıkarır solfejik beraber ve solo vuruşlarnızı da lük olarak yaparım haa! Bakın o zaman nasıl miskin kuzulara dönüyorsunuz!

benim için bu geçerli sanırım :D hahahahahahahahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri