Öğretmenler Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gökbörü

Kayıtlı Üye
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] :cy(19):

1441577_10201834274034454_1415378720_n.jpg

Son düzenleme:
---> Öğretmenler Günü

Başta [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ve [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ablam olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.Sizler iyiki varsınız.

---> Öğretmenler Günü

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Ama burada öğretmenliği meslek gibi yapanlara değil gerçekten birilerine bir şey öğretmek maksadıyla yapanlara ayrıca kutlamak istiyorum. böyle üç beş öğretmenim olmuştu. Farkını tüm okul anlayabiliyor böyle öğretmenlerin

---> Öğretmenler Günü

Başta [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] ve [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] ablam olmak üzere bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.Sizler iyiki varsınız.

saolasın kardescan D:

tum ogretmenlerı ogretmenler gunu en ıcten dıleklermle kutlu olsun

---> Öğretmenler Günü

Ögretmenlerimizin Ögertmenler Gunu kUTLU Olsun

---> Öğretmenler Günü

Başta annem babam ve abim olmak üzere saygıdeğer öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

---> Öğretmenler Günü

Teşekkürler Yusuf :R

Kendimde Dahil Olmak Üzere Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun ..

Bağcılarda ki Öğretmenler Günü İçin Düzenlenen Yemek Ziyafetinden Bir Masa Görüntüsü :D Henüz Yemekler Gelmemişti Ama :R

1452537_10151896368297737_949729971_n.jpg

---> Öğretmenler Günü

önce kendimin sonra annemin sonra merhum babamın ögretmenler gününü kutlarım sonolarakta tüm ögretmenlerin ögretmengünleri kutlu olsun...

not:benim okul buyıl bitecek oldugundan başta kendimi kutlayim dedim:D

---> Öğretmenler Günü

Başta, Başöğretmen Ulu Önder Mareşal Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve O'nun iz'inden giden tüm öğretmenlerin, öğretmen adaylarının günü kutlu olsun :)

---> Öğretmenler Günü

Merhaba.

Ben gerçek öğretmenlerimizi çok seviyorum.

Öğretmen olarak milli eğitim bakanlığından maaş almayan canlarımızı kutluyorum.
Öğretmen karşılıksız canından ciyerinden veren insandır.
Öbür türlüsü zaten memur olarak geçer.
Bunun bin türlü yolu vardır.
Gerçek öğretmen bu yolları çok iyi bilir.

Forumda öğretmen arkadaşlarımız olduğunu tesadüfen öğreniyoruz.
Aslında insan olarak harika diyebileceğimiz kadar muhteşemler.

Ama ben olsam,
Forum ortamını da bir fırsat olarak görüp bunu asla kaçırmazdım.
Çünkü bu kadar muaazam bir okul henüz yok.

Kişilerin değeri,
Yaptığı iş kadardır. (Hoca nasreddin)

Saygılar.

---> Öğretmenler Günü

[MENTION=155185]mylıfe[/MENTION] Teşekkürler Nurullah :R

---> Öğretmenler Günü

%C3%96%C4%9Fretmenler-G%C3%BCn%C3%BC-Kartlar%C4%B18.jpg

Mustafa Kemal ATATÜRK E Çok teşekkür ediyorum..Gelecekteki öğretmen adaylarının ve benim de içinde öğretmen olarak bulunduğum bu güzel meslekte kendimin ve bütün Öğretmenlerin Günü KUTLUYORUM​

---> Öğretmenler Günü

Başta baş öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Sizi seviyoruz :eda:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri