---> Öğretmeninizin Size Yaptığı En Büyük Kıyak Neydi ?
Üniversite son siniftayim birinci sınıf dersi olan Osmanlıcayi hala verememisim , üstelik finale girip adımı yazıp çıkarken hocayla karşılaşıyorum niye çıktığımı soruyor dersi gecemeyecegimi söylüyor (ki tek umudum hocanın insafi) moralimi bozuyor filan.
Neyse büt günü geldi sınav sabah dokuzda bir sürü alarm kurdum üç beş arkadasa rica ettim ara beni sabah şu saatte diye ama bir actim gözümü dokuzu yirmi geçiyor. Saya söve bes dakika içinde yurttan çıktım okulda beş dakikalık mesafe, yani bir yarım saat geciktim. Diğer universitelerde nasıl bilmiyorum ama bizde araştırma görevlisi yapıyor sınavları , hocanın kendisi olsa orda asla beni almazdi sınava ama araştırma görevlisi gel gel dedi uzattı kağıdı hemen o kadar gecikme normalmis gibi
asıl kiyagi daha sonra yaptı ama
Bizde bazı hocalar lazım olan notu kağıda yazın derler , bu hoca da acaba söyledi mi diye gorevliye sordum söylemedi ama sen yaz karbeyaz dedi
Sonra yanıma geldi yine hiç okuyamiyor musun diye sordu Hayır dedim. Mehmet Akif in hasta şiirinin on dizesi Osmanlıca verilmiş Türkçeye cevrilecek. A. Görevlisi beş dizeyi kendisi çevirip yazdırdı bana bu da yetmezmiş gibi kağıdını veren diğer öğrencilerin kağıdını yanima koydu bak yaz dedi hepsini yazdım kagidima sayesinde 100 aldım
ona rağmen CC ile kıl payı geçtim
hatirladikca dua ediyorum kendisine, canım Taha :love3: