Öğretmeninizin Size Yaptığı En Büyük Kıyak Neydi ?

MertCanBey

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar Öğretmeninizin Size Yaptığı En Büyük Kıyak Neydi ? :)

Benim lise yıllarımda müdür 5 gün devamsızlığımı silmişti yoksa devamsızlıktan kalacaktım :D

---> Öğretmeninizin Size Yaptığı En Büyük Kıyak Neydi ?

Lisede sabahları okula hep geç kalıyodum :D Canım hocam göz yumdu hep :D

1 hafta izin, rapor vermeden devamsızlık yapmıştım. Müdür yardımcımız (o da öğretmen sayılır.) sağolsun; o bir haftada ne raporlu yazmış, ne özürsüz devamsızlık. Her gün okula geldiğim yazılıydı. Can kurban öyle hocaya.

Küçükken çok canlarını sıktım, derslerden çok çocukluk şeyi vardı içimde, 14 yaşına kadar. Gördüklerini hep görmezlikten geldiler. Haklarını helal etsinler.

Konu gereken yere taşınmıştır.

Evine davet edip ikram ettiği kısır olsa gerek. :R
Bunun dışında pek de yok.

Yüreğini açtı , derdini anlattı, önemsedi beni en ihtiyaç duyduğum yaşta .

Lisede müzik öğretmenim okula gelmediğim zamanları kendi yanında gösterip izinli yazdırmıştı sağ olsun devamsızlıktan kalmaktan kurtulmuştum

Geç kalma süresi olan 15 dk'yı bile aştığım bir sınava beni alması. Çok teşekkür ediyorum buradan kendisine

Üniversite son siniftayim birinci sınıf dersi olan Osmanlıcayi hala verememisim , üstelik finale girip adımı yazıp çıkarken hocayla karşılaşıyorum niye çıktığımı soruyor dersi gecemeyecegimi söylüyor (ki tek umudum hocanın insafi) moralimi bozuyor filan.
Neyse büt günü geldi sınav sabah dokuzda bir sürü alarm kurdum üç beş arkadasa rica ettim ara beni sabah şu saatte diye ama bir actim gözümü dokuzu yirmi geçiyor. Saya söve bes dakika içinde yurttan çıktım okulda beş dakikalık mesafe, yani bir yarım saat geciktim. Diğer universitelerde nasıl bilmiyorum ama bizde araştırma görevlisi yapıyor sınavları , hocanın kendisi olsa orda asla beni almazdi sınava ama araştırma görevlisi gel gel dedi uzattı kağıdı hemen o kadar gecikme normalmis gibi :D asıl kiyagi daha sonra yaptı ama :)
Bizde bazı hocalar lazım olan notu kağıda yazın derler , bu hoca da acaba söyledi mi diye gorevliye sordum söylemedi ama sen yaz karbeyaz dedi :D
Sonra yanıma geldi yine hiç okuyamiyor musun diye sordu Hayır dedim. Mehmet Akif in hasta şiirinin on dizesi Osmanlıca verilmiş Türkçeye cevrilecek. A. Görevlisi beş dizeyi kendisi çevirip yazdırdı bana bu da yetmezmiş gibi kağıdını veren diğer öğrencilerin kağıdını yanima koydu bak yaz dedi hepsini yazdım kagidima sayesinde 100 aldım :D ona rağmen CC ile kıl payı geçtim :( hatirladikca dua ediyorum kendisine, canım Taha :love3::D

Boş kağıt vermiş olmama rağmen dersinden BC ile geçiren öğretmen dışında öğretmenlerden pek iyilik görmedim. Belki de bu yüzden bol bol iyilik yapmaya çalışan bir öğretmen oldum.

Olması gerekenden bahsetmiyorum, iyilikten bahsediyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri