meRve^^
Bayan Üye
lisedeyken..
öğretmenler tuvaletinden çıkarken,okulun despot hocalarından birine yakalanma anı..
-ne işin var kızım senin öğretmenler tuvaletinde! öğrenci tuvaletinden haberin yok mu?!!
*ıı hocam.. ben öğretmenimi ariyordum
-!!?!
*iyi günler hocaaam
+ hede abi , yarınki ödevimiz nedir ?
- ben senin abin değil öğretmeninim .
+ tamam hede abi .
- yarın gençliğe hitabeyi ezberleyip geliyosun !
+ peki öğretmenim ...
--hocam şu 93 harbi neden çıktıydı?
**şimdiii ruslar ortadoks haklarını istiyordu biz içişlerimize karışılmasını istemiyorduk,romanya ruslar a sığındı bıdıbıdıbıdı....
--anlamadım?
**toprak kavgasından evladım.
--anladım.
**iyi.
öğretmen yaz tatilinde yaptıklarınızla ilgili bir ödev vermiştir. sırayla herkesin özene bezene yazdığı yazıları toplamaktadır. ancak öğrencilerden biri ödevi unutmuş ve dersten önce defterden kopardığı bir kareli kağıda aklınca bir şeyler karalamıştır. sıra ona geldiğinde şöyle bir diyalog geçer:
hoca: bu ne oğlum?
öğrenci : ödev hocam.
bu kısa diyalogdan sonra öğretmen ayağını öğrencinin oturduğu sıranın üzerine dayar ve öğrencinin "ödevim" dediği kağıtla ayakkabısını silmeye başlar...
öğretmenler tuvaletinden çıkarken,okulun despot hocalarından birine yakalanma anı..
-ne işin var kızım senin öğretmenler tuvaletinde! öğrenci tuvaletinden haberin yok mu?!!
*ıı hocam.. ben öğretmenimi ariyordum
-!!?!
*iyi günler hocaaam
+ hede abi , yarınki ödevimiz nedir ?
- ben senin abin değil öğretmeninim .
+ tamam hede abi .
- yarın gençliğe hitabeyi ezberleyip geliyosun !
+ peki öğretmenim ...
--hocam şu 93 harbi neden çıktıydı?
**şimdiii ruslar ortadoks haklarını istiyordu biz içişlerimize karışılmasını istemiyorduk,romanya ruslar a sığındı bıdıbıdıbıdı....
--anlamadım?
**toprak kavgasından evladım.
--anladım.
**iyi.
öğretmen yaz tatilinde yaptıklarınızla ilgili bir ödev vermiştir. sırayla herkesin özene bezene yazdığı yazıları toplamaktadır. ancak öğrencilerden biri ödevi unutmuş ve dersten önce defterden kopardığı bir kareli kağıda aklınca bir şeyler karalamıştır. sıra ona geldiğinde şöyle bir diyalog geçer:
hoca: bu ne oğlum?
öğrenci : ödev hocam.
bu kısa diyalogdan sonra öğretmen ayağını öğrencinin oturduğu sıranın üzerine dayar ve öğrencinin "ödevim" dediği kağıtla ayakkabısını silmeye başlar...