---> Öğretmen Kemal Dizisi Selin Karakteri, Resimleri, Pınar Alyar Resimleri, Pınar Alyar Biyografi
Pınar Alyar Kimdir ?
Pınar Alyar 26 Ocak 1985'te İstanbul'da doğdu. İlköğreniminin ardından liseyi
Burak Bora Anadolu Lisesi'nde tamamlayan Alyar Üniversiteyi Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği'nde tamamladı. Mühendislik eğitiminin yanı sıra Anadolu Üniversitesi'nde İşletme eğitimi de bulunan Pınar Alyar eğitim faaliyetlerini bununla sınırla tutmadı. Kendisinde var olan yetenekleri de göz önünde bulundurarak ilk olarak Akademi35Buçuk eğitim merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bu dönemde oyunculuğun yanında latin dansları , tango ve folklor oyunlarında ileri derecede eğitim aldı. Yine son dönemde aldığı oyunculuk eğitiminin de bir yansıması olarak televizyon dizisi projelerinde ana oyuncu kadrosu içerisinde yer bulan Pınar Alyar Atv'nin sevilen dizilerinden Aşk Bir Hayal'de rol aldı. Bu rollerde başarısı , rahatlığı ve doğallığı ile dikkat çeken Pınar Alyar son olarak kazandığı ekran tecrübesini de göz önünde bulundurarak asıl yapmak istediği spikerlik ve oyunculuğa yönelerek bu alanda öncü durumdaki Kuş Dili Eğitim Merkezi'nden eğitim almaya başladı. Pınar Alyar ekran deneyimi , özgün kişiliği , güzelliğiyle birleştirdiği ışıltı ve samimiyetiyle gelecekte de adından sıkça söz ettirecek bir isim olarak karşımıza çıkmaktadır.