Oğlu adına boşanma davası açtı

` Nur ~

Bayan Üye
Eşi evi terk edince üzüntüden hastaneye kaldırılan Harun Akaröz taburcu oldu


Sabah'ın haberine göre; Şarkıcı Safiye Soyman'ın 38 yaşındaki MS hastası oğlu Harun Akaröz ile 10 gün önce evlenen 28 yaşındaki Gönül Erdoğmuş, düğünden iki gün sonra annesinin evine dönmüştü. Erdoğmuş "Elimden düğün gecesi takılan altınları bile aldılar. Bütün mal, mülk Safiye Hanım'ın üstüne. Çocuğumu ve geleceğimi düşünmem lazım" demişti.
Bu gelişmeler üzerine Harun Akaröz üzüntüden atak geçirip hastaneye kaldırılmıştı. Akaröz, tedavisinin ardından, önceki gün taburcu edildi. Safiye Soyman da oğluna, Gönül Erdoğmuş'un ve ailesinin barışma isteğini iletti ve olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine Soyman, Erdoğmuş'un eşyalarını ve düğünde takılan takıları gelinin evine yolladı. Ünlü şarkıcı, oğlunun adına boşanma davası açmak için avukatına da talimat verdi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri
Üst