Ogame - Bi Kaç Taktik

sEmih

Kayıtlı Üye
Taktigim filocu bi taktikti hep filo kuruyordum 5.000 puanı geçince adamın biri 100 komuta ile girip dağıtıyordu beni.Rakibin en fazla 5 yada 10 komutasını anca alıyordum bi ara oyunu 1yıl kadar bıraktım sonra tekrar baslamak istedim bu sefer kendi taktigimi kendim yaptım.öncelikle. 5.000'e gelene kadar madenlere agırlık verin en kötüsü metal:22 kristal:20 deuterium:15 filan olcak bu arada arastırmayı unutmayın hafiften hafiften basın daha sonra yavas yavas savunma basın savunmanız agırlıklı olarak 1-) Hafiflazer 2-) Agır Lazer 3-) İyon topu bunları basabildiginiz kadar basın. Kimse savunması olan biyere dalmak istemez ilk 100deki adamın gelipte sana dalcak hali yokya ancak yagmacılar filan gelip elinizdeki malları almak isticek onlarda zaten savunmanızı görünce eminimki dalmıcaktır.Casuslugunuzu yüksek tutmaya çalışın.Koruyucu kalkan teknigi lazer teknigi ve iyon teknigi bunlara cok önem verin.Elinizde asla maden bulundurmayın madenleri büyük nakliyeler ile habire tasıyın.%10 luk bi hızla tasırsanız size avantaj sağlar.Yakalayıcı roketler cok önemli cünkü onlar olmazsa gezegenler arası roket savunmanızı dagıtır bu arada gezegenler arası saldırı yediginizde savunma silahlari tekrar kendini yenileyemiyor haberiniz olsun. Ben suan savunmacı taktikle oynuyorum.Bu taktikle oynadıgımdan beri sadece bir saldırı yedim oda adam agzının payını alıp gitti suan tek amacım var 50.000 puana gelene kadar savunma basmak 50.000den sonra madenlere agırlık vercem ve daha sonra kendi capımda bi filo kurucam. biliyorum fikrimi kimse begenmiyor olabilir ama bi deneyin kesinlikle sonuc verecektik. Biz bu oyunu suan 4 arkadasla oynuyorum onlar bana manyak pisiko deyip dalga geçiyorlar ama size sunu söyleyeyim 19. evren birince HAVACI DOKTOR bile benim tahminimce savunma basıyor cünkü istatistiklerde filo sıralamasında onu ilk 100 göremedim bence savunmacı bir taktikle oynayın.

NOT: Geçilemiyecek bir savunma yoktur.Ama savunmacı bir adam tek basına kimse dalamaz ancak ittifak halinde dalarlar.tabi savunması cok güclü ise..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri