Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz?
B By SerhaT Kayıtlı Üye 7 Ağu 2013 #2 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Duruma göre değişiyor tabi.Genelde sakin olmaya çalışırım. Ama bir keresinde çok sinirlenmiştim camı yumrukladım elim çok fena kesilmişti.
---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Duruma göre değişiyor tabi.Genelde sakin olmaya çalışırım. Ama bir keresinde çok sinirlenmiştim camı yumrukladım elim çok fena kesilmişti.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Ağu 2013 #3 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? sağ solu yumruklarım xD
ridersofrohan Banned 7 Ağu 2013 #4 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Genelde kontrol etmekte zorlanırım.Birkaç kere el ayak kırmışlığım var bu yüzden.
---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Genelde kontrol etmekte zorlanırım.Birkaç kere el ayak kırmışlığım var bu yüzden.
yesil83 Bayan Üye 7 Ağu 2013 #5 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Yok frenleyemem. Elime ne gecerse firlatirim.
'Gülümse :D Prenses 8 Ağu 2013 #6 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? çoookk değişiyor. kişiye göre
Lilith Daughter of the Void Admin 8 Ağu 2013 #8 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Etmiyorum. Üçüncü sınıfta sinirlenip ayağa kalkmış sıramı ters çevirmiştim. (bildiğin sırayı devirdim fırlattım) O günden beri etmedim.
---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Etmiyorum. Üçüncü sınıfta sinirlenip ayağa kalkmış sıramı ters çevirmiştim. (bildiğin sırayı devirdim fırlattım) O günden beri etmedim.
R RossKing Kayıtlı Üye 10 Ağu 2013 #11 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? İnna Lillahi Ve İnna İleyhi Raciun
Sim Evlâ Leke Fe Evlâ. Bayan Üye 5 Kas 2013 #13 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? Kontrol edemiyorum.
sir.altan Kayıtlı Üye 6 Kas 2013 #14 ---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? doktorum fazla ofke sagligina zarar verir demisti,onun icinde ben ofkelenmemeyi ogrendim
---> Öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz? doktorum fazla ofke sagligina zarar verir demisti,onun icinde ben ofkelenmemeyi ogrendim