~AnıL~
Kayıtlı Üye
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Öfke Kontrolü
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bazen işler yolunda gitmez ve cinlerimiz [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tepemize çıkar ve sinirimizi başkasından [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çıkartırız! Ama böyle durumlarda sinirimizi [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tanıdığımız birinden değil de, hiç [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tanımadığımız birisinden çıkartmak daha iyidir.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bir gün arkadaşıma telefon edecektim, numarayı [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çevirdim, bir erkek 'alo?' dedi, ben 'Zeynep'i [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]aramıştım' deyince, adam bağırarak 's.....git [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]lan, doğru numarayı çevir!' demez mi! Bir [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]insanın bu kadar kaba olabileceğine inanamadım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Sonra gerçekten arkadaşımın son iki [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]numarasını şaşırdığımı farkettim.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Ama birden aklıma bir şey geldi. Bilerek, tekrar [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]yanlış numarayı çevirdim. Karşıma yine aynı [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]adam çıktı. Ve 'alo' deyince, 'sen eşşolueşeğin [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tekisin' deyip, telefonu yüzüne kapattım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Sonra o numarayı yazıp yanına 'eşşolusu' [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]diye not ettim.O günden sonra, ne zaman [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bir şeye sinirlensem, öfkelensem, eşşsolusu'nu [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çevirip, 'sen eşşolueşeğin tekisin' deyip [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]kapatıyor ve rahatlıyordum. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bir gün alışveriş merkezinde tam park yeri [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bulmuşken, siyah bir BMW benim saatlerdir [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]beklediğim yere girmez mi! Korna çaldım [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]ama aldırmadı, arka camında 'satılık' [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]ilanı ve telefon numarası vardı. Hemen [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]numarayı not ettim. Eve dönünce, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]numarayı aradım, karşıma bir adam çıktı.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Siz, siyah satılık BMW'si olan kişi misiniz?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Evet'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Arabayı nasıl görebilirim?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]' Suadiye, Akın sokak, 34 numara, araba [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tam evin önünde duruyor'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'İsminiz?...'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]' Mehmet.....'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Ne zaman müsait olursunuz Mehmet Bey?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Her akşam 6'dan sonra evde olurum'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Sana bir şey söyleyeceğim Mehmet..' 'Evet?...'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Sen eşşolueşşeğin tekisin'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Ve telefonu yüzüne kapattım, onun numarasını [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]da yazdım ve yanına 'eşşolusu 2' diye not aldım.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bundan sonra iki tane eşşolusu vardı. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bir gün eşşolusu 1'i aradım. Telefonu açıp da ben 'Sen eşşolueşeğin tekisin' der demez, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Senin kim olduğunu bir bulursam.. .'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Ne yaparsın?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Kıçına tekmeyi yiyeceksin!'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'O zaman sana adresimi vereyim de gel'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]' Ver de gör gününü!..'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Suadiye, Akın sokak, 34 numara, siyah [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bir BMW var kapıda..'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Hemen geliyorum, son duanı etmeye başla!'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Hah, hah ödüm koptu' deyip telefonu kapattım. Sonra 'eşşolusu 2' yi aradım, ona da [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'sen eşşolusueşeğin tekisin' deyince, çok [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]kızdı, kim olduğumu bilse beni öldüreceğini [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]söyledi, ona 'öyle mi, birazdan geliyorum, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bekle' dedim.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Ve hemen polisi arayıp, Suadiye, Akın [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]sokak 34 numarada oturan gay sevgilimi [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]öldürmeye gittiğimi söyledim. Peşinden [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]magazine meraklı bir tv kanalını arayıp, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]aynı adresi verip, travestilerin çıngar [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çıkardığını, ortalığı birbirine kattığını [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]söyledim! Ve sonra arabama atlayıp, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]olacakları izlemek için aynı adrese [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]doğru sürdüm. Tam zamanında gitmiştim, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]iki 'eşşolusu' birbirlerine girmişken, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]altı-yedi polis onları ayırmaya geliyordu, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tv. kameramanları da olayı görüntülüyorlardı.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Kendimi çok iyi hissettim. Öfkeyi [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]kontrol etme mekanizması çok işe yaramıştı. [/FONT][/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bazen işler yolunda gitmez ve cinlerimiz [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tepemize çıkar ve sinirimizi başkasından [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çıkartırız! Ama böyle durumlarda sinirimizi [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tanıdığımız birinden değil de, hiç [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tanımadığımız birisinden çıkartmak daha iyidir.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bir gün arkadaşıma telefon edecektim, numarayı [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çevirdim, bir erkek 'alo?' dedi, ben 'Zeynep'i [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]aramıştım' deyince, adam bağırarak 's.....git [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]lan, doğru numarayı çevir!' demez mi! Bir [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]insanın bu kadar kaba olabileceğine inanamadım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Sonra gerçekten arkadaşımın son iki [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]numarasını şaşırdığımı farkettim.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Ama birden aklıma bir şey geldi. Bilerek, tekrar [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]yanlış numarayı çevirdim. Karşıma yine aynı [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]adam çıktı. Ve 'alo' deyince, 'sen eşşolueşeğin [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tekisin' deyip, telefonu yüzüne kapattım. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Sonra o numarayı yazıp yanına 'eşşolusu' [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]diye not ettim.O günden sonra, ne zaman [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bir şeye sinirlensem, öfkelensem, eşşsolusu'nu [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çevirip, 'sen eşşolueşeğin tekisin' deyip [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]kapatıyor ve rahatlıyordum. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bir gün alışveriş merkezinde tam park yeri [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bulmuşken, siyah bir BMW benim saatlerdir [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]beklediğim yere girmez mi! Korna çaldım [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]ama aldırmadı, arka camında 'satılık' [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]ilanı ve telefon numarası vardı. Hemen [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]numarayı not ettim. Eve dönünce, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]numarayı aradım, karşıma bir adam çıktı.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Siz, siyah satılık BMW'si olan kişi misiniz?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Evet'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Arabayı nasıl görebilirim?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]' Suadiye, Akın sokak, 34 numara, araba [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tam evin önünde duruyor'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'İsminiz?...'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]' Mehmet.....'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Ne zaman müsait olursunuz Mehmet Bey?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Her akşam 6'dan sonra evde olurum'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Sana bir şey söyleyeceğim Mehmet..' 'Evet?...'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Sen eşşolueşşeğin tekisin'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Ve telefonu yüzüne kapattım, onun numarasını [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]da yazdım ve yanına 'eşşolusu 2' diye not aldım.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bundan sonra iki tane eşşolusu vardı. [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Bir gün eşşolusu 1'i aradım. Telefonu açıp da ben 'Sen eşşolueşeğin tekisin' der demez, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Senin kim olduğunu bir bulursam.. .'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Ne yaparsın?'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Kıçına tekmeyi yiyeceksin!'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'O zaman sana adresimi vereyim de gel'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]' Ver de gör gününü!..'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Suadiye, Akın sokak, 34 numara, siyah [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bir BMW var kapıda..'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Hemen geliyorum, son duanı etmeye başla!'[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'Hah, hah ödüm koptu' deyip telefonu kapattım. Sonra 'eşşolusu 2' yi aradım, ona da [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]'sen eşşolusueşeğin tekisin' deyince, çok [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]kızdı, kim olduğumu bilse beni öldüreceğini [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]söyledi, ona 'öyle mi, birazdan geliyorum, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]bekle' dedim.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Ve hemen polisi arayıp, Suadiye, Akın [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]sokak 34 numarada oturan gay sevgilimi [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]öldürmeye gittiğimi söyledim. Peşinden [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]magazine meraklı bir tv kanalını arayıp, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]aynı adresi verip, travestilerin çıngar [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]çıkardığını, ortalığı birbirine kattığını [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]söyledim! Ve sonra arabama atlayıp, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]olacakları izlemek için aynı adrese [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]doğru sürdüm. Tam zamanında gitmiştim, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]iki 'eşşolusu' birbirlerine girmişken, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]altı-yedi polis onları ayırmaya geliyordu, [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]tv. kameramanları da olayı görüntülüyorlardı.[/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]Kendimi çok iyi hissettim. Öfkeyi [/FONT]
[FONT=Verdana, Helvetica, Arial]kontrol etme mekanizması çok işe yaramıştı. [/FONT][/FONT]