offf

CaSTeR

Kayıtlı Üye
s.a kardeşler benım derdim sanırım cok büyük Allah sabir versin ama bundan 10 gun önce bir konu acmıstım simdi ise benden ayrilldi benim icin aglayan bir insani ilkdefa bu kadar tanıdım sevdim ama sevmekte bazen yetmiyormus öle dedi sensiz yapamam diyen birisi şimdi ayrildi benimle arkadas kalmak istiyor en azindan seni seviyorum ama olmuyor diyor sorun nerde cözemedim be kardeslerim :) Allah hayirlisini versin inşallah tabikide ama artık napacam bilmiyorum sizlerden ricam burdaki herkezin görüsünü almak bana arkadas kalalim dedi ve ağladi benım icin en azindan o yönü beni etkiledi benım icin aglayan biri :((((( ne anlatsam ki hepsi bu ne fazla ne eksik şimdi gitti arkadas olarak kalmak istiyor en azindan senden haber alayim diyor merak mi seviyormu napiyor anlamadim lütfen herkez düsüncesini sölesin:67: saygilarimla ..

---> offf

Kimse kimse için kolay kolay gözyaşı dökmez arkadaşım sevgisinden şüphe etmeyin bence ama yolunda gitmeyen bişeyler vardır mutlaka ..

tam olarak ayrılma nedeni olarak ne söyledi size ?

Sağol

Arkadaşlar Benım SEVDİĞİM Kız Arkadaş Kalalım Dedi Ben Seviyor Ama Sevmek Yetmiyor Diyor Bence Ne Demek İStio Bende Anlamadım Artık Bundan 7 8 Gün Önce Bir Konu Açtim Gene O Zamanda tam tersini Diyordu Şimdi ise Arkadaş Kalalim diyor en azindan senin sesini nasıl olduğunu bilirim diyor artık napacam bende şaşırdım benım icin ağlayan biri oldu hayatimda ilk kez ağladi resmen of arkadas bu aralar sınavi var ondan olabilirmi diyorum ama bana direk senden sıkıldım dedi bende tlfunu kapadim aradi sonra neden medeni insanlar gibi konusamiyoruz dedi bende dedim o lafına cok kızdım dedim işte sonra bana seni seviyorum ama en azindan arkadas kalalim dedi üzülme ne olur dedi sizce ne demek tum bunlar yani bana dönermi ? ben ilkdefa bu kadar asık oldum ya asık oldugum icin mantikli düsünemez oldum aslinda cok akillli biriyim ama kendimi övmek gibi olmasın da bu aşk cok zor ne mantikla cözülüyor nede matematikle sadece sizlerin fikirlerine önem veriyorum SAYGİLARLA.. :67:

---> Sağol

Sal Kendini Zamana.

Her Gözünün Önünde Gözyası Dökeni Senin İçin Ağlıyor Sanma.

Sen Köpek Gibi Seversin Onlar Belediye Gibi Zehirler.xD

Yanılmıyorsam Sürekli Ayrılıp Barısıyordunuz.Hayırlısı Olmus Adına.

---> Sağol

...... sonra bana seni seviyorum ama en azindan arkadas kalalim dedi üzülme ne olur dedi ..... :67:

bu işte bişi var bnce ya yalan sölüyor seviyorum diye yada ortada bi sorun var buna bnzer bi olay yaşamıştm seviyorumla başlayıp ama diyordu.herşeyi anlatmasını açıklama yapmasını iste.ailevi bi sorun olabilir mi acaba?

---> offf

Sal Kendini Zamana.

Her Gözünün Önünde Gözyası Dökeni Senin İçin Ağlıyor Sanma.

Sen Köpek Gibi Seversin Onlar Belediye Gibi Zehirler.

Yanılmıyorsam Sürekli Ayrılıp Barısıyordunuz.Hayırlısı Olmus Adına.

Evet kardeşim doğru diyorsun zaten devamli ayriliyorduk barişiyorduk en sonda bunu diyince sakın pişman olma dedim gecende aynisi oldum ikimizinde hatasi oldu şimdiye kadar dedim yok dedi sen dört dörtlük Insansin dedi ama dedi arkadas kalamayizmi dedi bende dusundum eğer cok zor olacaksa dedi kalmiyalim dedi bende olur dedim arkadas kalmaya denerim ama söz veremem dedim işte bu hayirlisi oldu bende beşiktaşliyim bu arada insallah hayirlsi olur asi ruh eyw sağol bende zamana biraktim artık ne olacaksa olur kardesim

---> offf

Evet kardeşim doğru diyorsun zaten devamli ayriliyorduk barişiyorduk en sonda bunu diyince sakın pişman olma dedim gecende aynisi oldum ikimizinde hatasi oldu şimdiye kadar dedim yok dedi sen dört dörtlük Insansin dedi ama dedi arkadas kalamayizmi dedi bende dusundum eğer cok zor olacaksa dedi kalmiyalim dedi bende olur dedim arkadas kalmaya denerim ama söz veremem dedim işte bu hayirlisi oldu bende beşiktaşliyim bu arada insallah hayirlsi olur asi ruh eyw sağol bende zamana biraktim artık ne olacaksa olur kardesim
Kızlar Böyledir Kardeşim.

Hiç Samimi Değiller.

Arkadas Kalalım,Üzülme,Seni Silmem Hayatımdan Vs vs .

Boşver Arkadas Kalmayı Sil Geç.

---> offf

bu işte bişi var bnce ya yalan sölüyor seviyorum diye yada ortada bi sorun var buna bnzer bi olay yaşamıştm seviyorumla başlayıp ama diyordu.herşeyi anlatmasını açıklama yapmasını iste.ailevi bi sorun olabilir mi acaba?
AhuELa'S<3

bilmiyorum ailevi sorunlari olurmu ama 2 3 gun sonra sınavlari var sesi üzgün titrekti bundan bi 20 gun önceside aynisi oldu ama bu seferr tam tersi senden ayrilalmama sensiz yapamam dedi kendi ile celişiyor simdi ise napmak istiyor cözemedim cözmekte zoır sanırım bu işte bi sorun mu var ne gibi? sen nasl ayrildin merk ettim anlatmak istersen dinlerim arkadasim :)

---> offf

Kızlar Böyledir Kardeşim.

Hiç Samimi Değiller.

Arkadas KalalımÜzülmeSeni Silmem Hayatımdan Vs vs .

Boşver Arkadas Kalmayı Sil Geç.
zaten öle yapacam arkadaslık nereye kadar eski konular eski anilar acilmicakmi? öle olacak o zaman ne gerek var buna gerek yok ya hep yada hic olmamiş gibi davranacan ama zaman işte oda biraz zor olacak ama katlanacan işte

---> offf

Kimse kimse için kolay kolay gözyaşı dökmez arkadaşım sevgisinden şüphe etmeyin bence ama yolunda gitmeyen bişeyler vardır mutlaka ..

tam olarak ayrılma nedeni olarak ne söyledi size ?
Evet Ama Ağladı Bilmiyorum Görmedim Sadece Bunlari Konustuk Biz Admin Arkadasim Ben Sevgisinden Gram Şüphe Etmedim Etmemde Sevdiğinden Eminim Ama Böle Yapması Zoruma Gidiyor Ne İcin Anlat Bana ne derdin varsa diyorum ya cekiniyor yada korkuyor anlatmak istemiyor anlamadım artık napmaya calisiyor işte en son neden olarak bişey demedi sadece ( sıkıldım dedi işte o anda tlfu kapadım ben kendi aradi 10 dk sonra beni bende aradim saka yaptim dedi :(((( bunun sakası olmaz gibisinden kızdım bende o yüzden kapadim tli dedim konustük işte en son bana bişi demedi neden ayrildi ile ilgili off sevmek sucmu ya bu devirdee oda zor

---> offf

Şimdi Sensiz Olmaya Dayanamicam .... SevDaLimm .. Öf. Allah HayirLisini Versin vardir bunda da Bir Hayir Ne DiyeLim Allah Herkezi Sevdiği İle Bir Arada Olmasını Nasip Eylesin HayirLisi İle :)

---> offf

kızlar yada erkekler samimi deil diyede ayıramayız bnce.kişinin kişiliğine bağlı o.
bnce de snin dediğin gibi kndiyle çelişiyor.tutarsz davranışlarının altında kesin bişi vardr.bn ailevi sorun yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştm daha doğrusu o bnden ayrılmıştı.babm öğrenmişti ayrılcaksn dedi bn hayır dedm ama bi baktım ki terkedilmişim.bni sevdiğni sölüyordu ama bnden uzak durup aramamştı bn üzerine gttm baktm olcak gbi deil snra bnde bitirdm.gerçi 2 yıl sürdü tamamen bitirmem için.zamana bırak bnce.istiyorsa geri gelir ama ona vazgeçilmez olduğunu hsstettrme biraz da o uğraşşsın am kesinlkle açıklama yaptr ona.neden böle davrandığına dair.hayırlısı olsn....

---> offf

Hakkında hayırlısı ne ise o oLcak Kardeşim öle yada böyle akışına bırak bakalım..

Dünyanın sonu değil ölüm olmasın :)

Hakkında hayırlısı ne ise o oLcak Kardeşim öle yada böyle akışına bırak bakalım..

Dünyanın sonu değil ölüm olmasın :)

Savaşamadım İçimdeki İnat YanımLa Söz Güzel

Ayrica Desteğin İcin Tşk Ederim Herkez Bir Değil İşte Herkez Ayri Düşünüyor Değil Bu Devirde Sevmek Yanına BiLe Yaklaşmican Allah HayirLisini VerSin İnsallah

kızlar yada erkekler samimi deil diyede ayıramayız bnce.kişinin kişiliğine bağlı o.
bnce de snin dediğin gibi kndiyle çelişiyor.tutarsz davranışlarının altında kesin bişi vardr.bn ailevi sorun yüzünden ayrılmak zorunda kalmıştm daha doğrusu o bnden ayrılmıştı.babm öğrenmişti ayrılcaksn dedi bn hayır dedm ama bi baktım ki terkedilmişim.bni sevdiğni sölüyordu ama bnden uzak durup aramamştı bn üzerine gttm baktm olcak gbi deil snra bnde bitirdm.gerçi 2 yıl sürdü tamamen bitirmem için.zamana bırak bnce.istiyorsa geri gelir ama ona vazgeçilmez olduğunu hsstettrme biraz da o uğraşşsın am kesinlkle açıklama yaptr ona.neden böle davrandığına dair.hayırlısı olsunn

öle bitirmek kolay değil herşeyin hayirlisi artık zamana bıraktım o kossun peşimde artk eğer seviyorsa geri döner ama zaten sevmemiş ise o benım olmamiştir zaten terk edilmek insani hayattan kopariyor ama yasam devam ediyor bunaada şükür

bu arada babam demissin ayrilacaksin bence baban cocugu taniyosa yada biliyorsa sölemiştir kızımdan ayril diye neden durup dururken ayrilisinki bence altinda baska bişi var baban karismistir ben cok kızıyorum ya iki sevenin arasina girenleri nerdeyse bogasim geliyor acaba aysini onlara yapsak ne olur merak ediyorum ? bana bişi demişti bundan 10 gun önce unuttum demeyi şimdi aklima geldi mesaji aynen aktaiyorum buraya : biz ayrildimiza tk bi cumle ile naparsin sölermisin diyelim ki ayrildik sana olan sevgim bitti zorlada seni sevemem ayrilmaya karar verdik bunu 1 hafta önce atti ne bence planmis sekilde oldu bu ayrilik bana öle gelio

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> offf

herşeyin hayırlısı evet.ama şunu bilir şunu sölerim seven bırakmaz uğraşır tanıdık olsun olmasn sonuçta bi geçmiş vardı nese bnm konumu bırakalm o kapanalı yıl oldu bn yeni bi başlangıç yptm ve mutluyum.snin de dediğin gibi seviyorsa döner kesinlikle eğer gercekten seviyorsa snsizliğe dayanamaması gerek....selametle

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri