Odasında posterleri varmış !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Emre Belözoğlu, küçükken odasını Aykut Kocaman, Rıdvan ve Novak posterleri ile süslediğini söyledi.

350516.jpg

Fenerbahçe ve Milli Takım’ın değişmez isimlerinden Emre Belözoğlu, küçüklüğünde büyük bir Aykut Kocaman hayranı olduğunu söyledi. Odasını; Aykut Kocaman, Rıdvan ve Novak posterleri ile süslediğini belirten tecrübeli oyuncu “O dönemde bu futbolcuların hayranıydım. Kendime onları örnek aldım. Bu hayranlığım hiç bitmedi” diye konuştu. Tecrübeli futbolcu, daha önce de Fenerbahçeli olduğu açıklamış ve “Ben çocukluk aşkımdan hiç kopmadım. Şimdi de en sevdiğim formaya hizmet ederken, hocam da çocukluk idolüm Aykut Kocaman” dedi. Saha içindeki ruh halini ise agresif yapısına bağlayan Emre Belözoğlu, “Kaybetmeyi hiç sevmem. Bu nedenle zaman zaman takım arkadaşlarımı da harekete geçirmek ve maçtan kopmalarını engellemek adına onlarla bazı diyaloglara giriyorum. Bu takımım adına yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri