Obama'nın Dadısı Travesti Çıktı

'Kartaliçe

Bayan Üye
ABD Başkanı Barack Obama'nın çocukluğunda bakıcılığını yapan Evie, travesti olduğunu açıkladı.

ABD Başkanı Barack Obama'nın doğum belgesi tartışmaları sürerken şimdi de dadısı ile ilgili söylentiler ayyuka çıktı.

Barack Obama’nın, çocukluğunda bakıcılığını yapan Evie travesti olduğunu itiraf etti ve “Ara sıra annesinin rujunu sürerdim, çok gülerdi” dedi.

ABD Başkanı Barack Obama’nın, Endonezya’da geçen çocuklukluğunda bakıcılığını yapan Evie, ilk kez ortaya çıktı.

Başkent Cakarta’nın varoşlarında yaşayan Evie, iki yıl bakıcılığını yaptığı ‘Barry’ dediği Obama ile geçen günlerini anlattı.

İKİ YIL BAKICILIK YAPMIŞ

Obama’nın annesi Ann Dunham, 1960’larda ikinci evliliğini yaptığı Endonezyalı Lolo Soetoro’nun Cakarta’daki evlerinde aşçı olarak iş bulan Evie, aynı zamanda çocuklarla da ilgilendi.

Obama ve annesinin o dönemde yaşadıkları Menteng mahallesindeki komşuları, Evie’nin iki yıl kadar ABD Başkanı ve kardeşi Maya’nın dadısı olarak çalıştığını doğruladı.

Ancak Beyaz Saray’dan açıklama gelmedi. Asıl adı Turdie olan Evie, “Beni kadın kıyafetleriyle görmesine hiç izin vermedim ama annesinin rujunu sürdüğümü görürdü. O zaman çok gülerdi” dedi.

Erkek fiziğinde doğduğunu ancak hep kadın hissettiğini belirten Evie, “Travestiyim diye beni aşağılayanlara ‘ama ben ABD Başkanı’nın dadısıyım’ diyeceğim” açıklamasını yaptı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri