o5.o9.2oo8 (ReziLLigim)

ßLaCK.AnqeL

Bayan Üye
Sabah heR Smn ki qibi kalktım duşumu aldm nete fLn qirdimm. üstümü qiyinip derShaneye qidicem bi baktım bnm qiycm tshrtü kardeşm qiyp qitmiş :D herneSe bnde başqa biŞe qiydim tam çıkcam kapıdan converslerm yok :| onLarıda kardeşim qiymiŞ. çıktım koştur koştur duraqa qittim brs dha qeç qtsm kaçırcakmıştım otobsü... dersaneye qeLdm işte ders 12.4o ta OlmaSı LAsm. bi De demeSLer mi derS 1.3o da herneSe meCbur beqLiCem.. beqLios işte arqiLer fLn snıFa iki tne OqLan qiRDi. saaaT 1 fLn. dediLEr işTe biS stj. qörüOs burDa. derSiniSe qirCs fLn fLn... sohbet ettk yarm saat kdr kendiLErini fLn tanıttıLAr numaraLArını wrdLr özL ders istien fLn olRsa wern die:D bi baqtm snfa taRhçi qeLdi tam hocm ders işLios dicem oqLanLAr sus işaReti yapıp kaÇtıLAr sınıFtan :D:D hOca dedi işte teSt ÇözCez dmm dediq. teSt werDi işte 15 soruydu btirdk cewpLArı wrdi 4 DqRu 1 bOş 1o yanLş:D:D ReziLLikti kendmden utandımm... Snra ziL ÇALdı işTe hoCa qitti oqLnLr bni ÇAırdı yanna :D durumu anlaTtLr arkdŞlrna söle özr diLEriz fln dediLEr. meqerSem stj. öqrtmn fLn oLduqLarı yoqmuŞ canLrı sıkıLmış beqLErqen ÖLe wkt qeÇrmk isdemişLEr:D:D:D snRa deRS biTTi derShaneDen çıktım işTe yoLda yürüOm bi baqdm biri arqamdan qeLio dururmuum iiCe hızLı yürümee baŞLAdım snra aRqamdan biri seSLendi dönp baqtm:D bi tne OqLan nLdu ddm eLinde teLEfon qÖsterdi bnm teLin ayNıSı:D numaRa iSdiCek sandım qit iŞine dedim:D:D yürümeye baŞALdım OqLan bi sn ya dedi qne durdum snra teLEfon sizn dershneden çıkarken düşürdünüz dönp almayıncada dikkatimi çekti alp qetrdm fLn dedi hadi be qit işine daLqanı baŞqaSıLA qeÇ ddm snra eLimi cebime bi attım tELm yok:D:D:D OqLandan tELi aLdm bi baqtm Bnm reSmim.. O an utancımdan yeRin dibine qiRdim resiL Oldumm:D:D teLEfonu aLrken çk uTandm. herneSe teLi aLdm tŞkr ediP yoLuma dwm ettm Snra Otbse bndm kadının biRİ Önmde oduruO oqLu wrdı ufak bişe iğğğ otbte o kdr milletin içne oqlnn burnunu temsLEdii iğrenÇtiii yaa :91: ayp die bişe kaLmamış milllETTe... işde snra efe qLdm anneme anLttm qüL qül ÖlDüq dedim bide burya yaSıım iyimi ettm kötü mü biLmiom... :D:D:D
bqLm bqn daha ne resiLLiqLer beqLio beNi...

OkuduqunuzZz iÇin t$kLEr :D:D

ooo 15 sorudan 0.66 net yapmıssın helal :D

guzeL gunmus .. :p

Cnm çok iyi yapmışsın durmamakLa. İti var kopuğu var.. TeLefon bahanesiyLe bişey de yapabiLirdi. ßence pek reziLLik değiL bu :)
ßenimde başıma geLio böyLe şeyLer..

♥ juLiét.;797496' Alıntı:
Cnm çok iyi yapmışsın durmamakLa. İti var kopuğu var.. TeLefon bahanesiyLe bişey de yapabiLirdi. ßence pek reziLLik değiL bu :)
ßenimde başıma geLio böyLe şeyLer..

evet haklısın valla zaten baktım dershanenin ordan beyli takip edio korktum... öle her dur diyenede durulmaz zaten nolur nolmaz..... ama Allahtan sonucunda kötü bişey çıkmadı sağolsun :D

yalancı sabah kalktın benim kafamı şişirdin şişirdin sonra kursa gitcem dedin git dedim gittin geldin kafamı gene şişirmeye devam ettin ve sonunda sen bu gün bu siteden birsiyle çıkmaya başladın ama utandından söylemion adını :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri