O zaman bende itiraf edeyim.

Morfin

Bayan Üye

Ben bir ara hastanede yatmak durumunda kalmıstım.
Her ortama ayak uydurabilirm kolayca.
Hastanede de güvenlikle kanka olmustum.dd
Niyazi ve Kemal abi hiç unutmam ikisini.
Tabi Hakan,Gökmen,Kenan vs. onları saymıyorum bile.
En çok Niyazi abi ve Kemal abiyle vakit gcirdik neyse.
Ben hastanede yatıyorum ama hemsire odaya girdiğinde
Hasta sen misin diye yanımda refaktcı olarak kalan cok sevdiğim arkadasım kardesim Kübra'ya soruyor. :D
Neyse baslıyorum smdiii itiraflara.
Kuzenlerimi ziyaretci saati bitti diye odadan cıkartan güvenliğe inat pencereden geri içeri alan bendim.
Tam o sırada gelen doktora panikle perdeyi ckip '' Hasta müsait değil. '' diyen ve sonra oturup kendime gülende bendim. :D
Diyet yemek saçmalığına karşı gelip dışardan gizlice hastaneye yemek sokanda bendim.
Can sıkıntısından dolayı hasteneyi turlarken güvenliğin durduğu yeri boş görüp çekmeceyi kurcalayan kalemle oynayayım derken kıran suçu da Kübra'nın üstüne atan bendim. :D
Hastanenin yemekhanesine gidipp hiç bişy yemeden yiyenlere afiyet olsun diyip çıkarken '' Çatallarınız ve kaşıklarınız çok yağlı '' diye yüzlerine vuranda bendim.
Bunlar gibi daha bi çok muzurluklar yüzünden Kemal abinin sen rahat durmuyosun durmazsında belli diyip yatağa kelepcelediği kızcağızda bendiiiiimm.
Imm bide sey bi sebepten dolayı hastaneden cıkmak istemedim doktorla konustum anlattım o da tamam diyince bi gün fazladan kalıp fazladan serum yemistiim. Deli mi ne ya diye söylenmistim sonrada :D
Kısadan özetliyim dedim daha cok sey olduda yazmaya kalksam roman olur.

---> O zaman bende itiraf edeyim.

hahaha hahaha ben bunnarı okudktan sonra ruh halimi sana tavsiye ediyom hahaha yaramaz

Bir gün fazladan kalmana izin veren bir doktor üstelik serum da vermiş fazladan xD

hahaha hahaha ben bunnarı okudktan sonra ruh halimi sana tavsiye ediyom hahaha yaramaz

Yaramaz falan değilim bikere :p
Ne yaniiii bi haftamı yatarak mı geciricektiim zor biraz.d

Bir gün fazladan kalmana izin veren bir doktor üstelik serum da vermiş fazladan xD

Evet serum kısmında benimde ağzım açık kalmıştı delimidr nedir diye söylendim durdum işte Kübra'da sus sen kaşındın diyor.dd
Hemşireyede laf anlatamadım illa hepsini bitiricekmişim.dd
Neyseki bi terslik olmadı da sapasağlam çıktım ordan:p

bazmorfini ben buldm dicen sandım bi ara:D

ahahaha. daha neler :D

Masallah macerali günler olmus umarim iylesmisindir bunun yani sirasi :)

ahaahah:D
güzellmişşş :D

Bunlar hastanenin icinde olanların sadece bi kısmı.
Bide çikolata krizim sayesinde hastanenin dışına taşıdım maceraları.
Saat gecenin üçü biz iki kız güvenliği atlatıp çikolata almak için hastane dışına çıkıyoruz.
Tabi o saatte açık olur mu hiç dükkanlar.
Git Allah git. Çok uzaklastık.
Dönüşte başımıza bi iş gelicektide Allah'tan hastaneye yaklasmstk.
O hastaneye nasıl girdiğimizi bilmiyorum yani öyle bi koştukki o iki adamdan snra.

öyle bir anlattın ki aklıma gelen ilk soruyu soruyorum :pp

umuttepedemi yattın ? xD

öyle bir anlattın ki aklıma gelen ilk soruyu soruyorum :pp

umuttepedemi yattın ? xD

Hayır devlet hastanesi .d
Orda yatarmıyım ben ya.
Ölsem götürmeyin oraya diyorum.
Deneme tahtası gibi kullanıyorlar mubarek.
Devlet hastanesinde de çok iyi bakmıyorlar evet ama mevzu biraz karışık hastaneye götüren ailem değildi beni :D

Son düzenleme:

Maceralı olmuş benimkisi gibi, bende hemşireleri örgütleyip internete giriyordum, gece müzik dinliyordum. 2 gün de fazladan yatmıştım.
Geçmiş olsun. :)

braz abartmıssın sanki yda yasn kcuk......

Biraz abartmak her zaman eğlenceli olur,severim.
Yaşa gelince çok merak ettiysen 94 doğumluyum.

Maceralı olmuş benimkisi gibi, bende hemşireleri örgütleyip internete giriyordum, gece müzik dinliyordum. 2 gün de fazladan yatmıştım.
Geçmiş olsun. :)

Süperr bendensin o zman. :]
ve sağol. (A)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri