Morfin
Bayan Üye
Ben bir ara hastanede yatmak durumunda kalmıstım.
Her ortama ayak uydurabilirm kolayca.
Hastanede de güvenlikle kanka olmustum.dd
Niyazi ve Kemal abi hiç unutmam ikisini.
Tabi Hakan,Gökmen,Kenan vs. onları saymıyorum bile.
En çok Niyazi abi ve Kemal abiyle vakit gcirdik neyse.
Ben hastanede yatıyorum ama hemsire odaya girdiğinde
Hasta sen misin diye yanımda refaktcı olarak kalan cok sevdiğim arkadasım kardesim Kübra'ya soruyor.
Neyse baslıyorum smdiii itiraflara.
Kuzenlerimi ziyaretci saati bitti diye odadan cıkartan güvenliğe inat pencereden geri içeri alan bendim.
Tam o sırada gelen doktora panikle perdeyi ckip '' Hasta müsait değil. '' diyen ve sonra oturup kendime gülende bendim.
Diyet yemek saçmalığına karşı gelip dışardan gizlice hastaneye yemek sokanda bendim.
Can sıkıntısından dolayı hasteneyi turlarken güvenliğin durduğu yeri boş görüp çekmeceyi kurcalayan kalemle oynayayım derken kıran suçu da Kübra'nın üstüne atan bendim.
Hastanenin yemekhanesine gidipp hiç bişy yemeden yiyenlere afiyet olsun diyip çıkarken '' Çatallarınız ve kaşıklarınız çok yağlı '' diye yüzlerine vuranda bendim.
Bunlar gibi daha bi çok muzurluklar yüzünden Kemal abinin sen rahat durmuyosun durmazsında belli diyip yatağa kelepcelediği kızcağızda bendiiiiimm.
Imm bide sey bi sebepten dolayı hastaneden cıkmak istemedim doktorla konustum anlattım o da tamam diyince bi gün fazladan kalıp fazladan serum yemistiim. Deli mi ne ya diye söylenmistim sonrada
Kısadan özetliyim dedim daha cok sey olduda yazmaya kalksam roman olur.