.
R RaPizM^^ Bayan Üye 21 Ağu 2010 #3 ---> o öLmüs Bir insanın değeri kaybedilince anlasılırmıs.. Allah rahmet eylesin üzüldüm
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 21 Ağu 2010 #4 ---> o öLmüs Allah Rahmet Eylesin Karşıyakalı..
Aracely Eluveitie Bayan Üye 21 Ağu 2010 #5 ---> o öLmüs Aminn .( Rapizm Doğru söyLüyosun AsLa onLa iyi oLamadık biz .
Du Karmen Bayan Üye 21 Ağu 2010 #6 ---> o öLmüs allah rahmet eğlesin canım olanla ölene çare olmuyor heleki gençse... bende genç yaşında 2 arkadaşımı kaybettim 1 sene arayla çok kötü bir durum... Allah sevdiklerine sabır versin
---> o öLmüs allah rahmet eğlesin canım olanla ölene çare olmuyor heleki gençse... bende genç yaşında 2 arkadaşımı kaybettim 1 sene arayla çok kötü bir durum... Allah sevdiklerine sabır versin
Aracely Eluveitie Bayan Üye 22 Ağu 2010 #7 ---> o öLmüs Amin Doğru Diyosun çok kısı kaybettım ben ama bu beni mahfettı pek tanımadığım halde onu.
---> o öLmüs Amin Doğru Diyosun çok kısı kaybettım ben ama bu beni mahfettı pek tanımadığım halde onu.
Du Karmen Bayan Üye 22 Ağu 2010 #8 ---> o öLmüs öyLedir ama dediğim gibi hayat devam ediyo oLanla ölene çaremiz yk..
Du Karmen Bayan Üye 22 Ağu 2010 #10 ---> o öLmüs cok sevındım tatlım keşke benm dostlarımda öle olsaydı