O Kapinin Ardinda ;

ßy.MeCHuL

Kayıtlı Üye
KAPININ ARDINDA ;

O kadar temiz, o kadar mamur, o kadar yorgun çalmıştım ki kapını;

Çıkarsızdı yüreğim,kırıktı,küskündü yaşadıkları için korkusuzdu o yüzden kapını çalarken…

Nereden bilebilirdim ki o kapının ardında bu kadar karmaşık duyguların beni beklediğini….

Bir sevdanın,bir acının,bir damla göz yaşının,bir çığlığın,bir kahkahanın ve umudun beni beklediğini bütün ağırlığıyla….

O kapının ardındaki seni tanımanın bana bu kadar dayanılmaz kalp yorğunluğu vereceğini bilemezdim elbette….

O kapının ardındaki seni sevmiştim çünkü!...

Beklide tapmışdım nedersin?

Orada tanıdım seni,ellerini,gözlerini,bedenini,o insancıl seni,o güzel yüreğini,seni BEBEĞİM her şeynle O kapının ardında tanıdım…..

Kapattık o kocaman kapıları üzerimize

Aslında bu bir kaçıştı dışarıdaki o zavallılardan,gereksiz insanlardan.

Ve en güzelide mutlu olmuştuk birlikte o kapının ardında.

Gerekmedikçe de açmadık kapımızı kimselere….

Bütün ağırlığını,bütün güzelliğini ve bütün sancılarını hayatın birlikte omuzladık o kapının ardında…

O kadar yıkık,o kadar umutsuz ve o kadar sabırsız çalmıştım ki kapını;

Sen tuttun yıkıntılarımı,can çekişen yanlarımı onardın,biten umutlarıma sıcak ellerinle dokundun…

Ve o kadar sabırsızdım ki kapına geldiğimde; artık insanların iyi taraflarını görmek için bile beklemeye tahammülüm yoktu.

Nasıl olsa riyakardı,yalancıydı,çıkarcıydı insanlar.

Sen benim ellerimden tuttun ve gösterdin bana hayatın cennet olan kısmını;Senin yanında cenneti buldum…..

El değmemiş duygularımı,en temiz göz yaşlarımı,en içten kahkahalarımı o kapının ardında gösterdim sana….

Yüreğimi yüreğine koydum ‘AL’ dedim ‘‘BİZİM’’ olsun...

Ben seni o kapının ardında sevdim,çıkarsız olduğum gibi bütün çıplaklığımla,bütün susuzluğumla…

Seni kabullendim ve istedim tüm varlığımla!...

O kapının ardında kilitlenmiştim sana, sevgine ve doyulmazlığına…

Şimdi uzak mekanlarda başka kapıların ardındasın biliyorum. Ama ben hala seni arıyor,seni yaşıyor ve

SENİ İSTİYORUM…..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri