Nurgül Yeşilçay'ın gözlerini dolduran performans

ParadokS

Kayıtlı Üye
Dün akşam izleyicilerine "Merhaba" diyerek perde açan Artiz Mektebi'nin başarılı oyuncuları jüriyi şaşırttı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, "Sen hiç ateş böceği gördün mü" adlı oyundan alınan, Artiz Mektebi oyuncularından Kübra Balcan ve Elit Çam'ın oynadığı kısım Nurgül Yeşilçay'ın gözlerini doldurdu. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı oyunda daha önce Gülseren karakterini Demet Akbağ canlandırmıştı. Mektebin Gülseren'i Elit Çam'ın da gözyaşlarını tutamadığı oyunun ardından iki oyuncu da jüriden yüksek puanlar ve övgüler aldı.​

---> Nurgül Yeşilçay'ın gözlerini dolduran performans

Hımm
Ben biraz izledim de Öyle bir geçer zamanki dizisinden bir yeri yaptılar ben beğenmedim. Gerçekten dizinin oyuncuları süper yapıyormuş ve fon müziği çok önemliymiş bunu öğrendim.
Dün bana çok boş geldi..

Fon müziğinden ziyade gerçek dizideki oyuncular 1 sahne için tekrar tekrar deneme şanşları var ama yarışmada 1 kez hakları olduğu için bize çok boş geliyor. :)

Bence mimiklerle ilgili kendini vermen lazım, bence o gün boş bakıyordu oğlan kıza
100 kere de denesen yetenek işi :)

Ben zaten programı izlemedim sizin yorumunuza ek olarak yorum yaptım.. tabi dediğiniz gibi yetenek en baş kural. :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri