Nur_Elif
Bayan Üye
Selamun Aleyküm..
Merhaba arkadaslar ben Ecrin. 19 Yasındayım Aslen izmirliyim ama Ankara'da oturuyorum. Bir ablam var 20 yasında annem ev hanımı, babam ascı olarak Ankara'da hava bakım merkezi komutanlıgında calısıyor, bende bir markette kasiyerlik yapıyorum.
ßen deqiLim o =)
[Ablamla hiç ayrılmadık okulda iste hep birlikteyiz aramızda pek yas olmadıgı için hep aynı sırayı, aynı giysileri hatta aynı okul önlüklerini kullandık
Simdide aynı markette calsıyoruz. Giysileri giyme olayıda ben basımı örtünce son buldu. Biz mezhep olarak farklıyız aslında kapanma yoktur. Ben sülaleme göre yüz karasıyım ama Allah Rizası gözettigim için kendime göre onların yüz akıyım.
EnLerim;
En sevdigim= Allah-u Teala (c.c)
En nefret ettigim=LanetLi Kavim İSRAİL !:91:
En vazgeciLmezim= DuaLarım
En İyi arkadasım= Annem, Sırmam
En Sevdigim yemek= Princ piLavı
En sevdigim meyve= Mandalina
En korktugum= Yanlıs anLasılmak, Acıgımın Cıkması =)
Koyu ßir FenerßahceLiyim =) Eski nickLerimden ßiriDe Fb`Lie_kısZ dı.
Canımın Canı var birDe Tek Sırdasım nurum Sırmam !
Simdilik yeniLeme bu kadar ..
,,
,,
Selam ve Dua iLe KaLın...
Merhaba arkadaslar ben Ecrin. 19 Yasındayım Aslen izmirliyim ama Ankara'da oturuyorum. Bir ablam var 20 yasında annem ev hanımı, babam ascı olarak Ankara'da hava bakım merkezi komutanlıgında calısıyor, bende bir markette kasiyerlik yapıyorum.
ßen deqiLim o =)
[Ablamla hiç ayrılmadık okulda iste hep birlikteyiz aramızda pek yas olmadıgı için hep aynı sırayı, aynı giysileri hatta aynı okul önlüklerini kullandık
Simdide aynı markette calsıyoruz. Giysileri giyme olayıda ben basımı örtünce son buldu. Biz mezhep olarak farklıyız aslında kapanma yoktur. Ben sülaleme göre yüz karasıyım ama Allah Rizası gözettigim için kendime göre onların yüz akıyım.
EnLerim;
En sevdigim= Allah-u Teala (c.c)
En nefret ettigim=LanetLi Kavim İSRAİL !:91:
En vazgeciLmezim= DuaLarım
En İyi arkadasım= Annem, Sırmam
En Sevdigim yemek= Princ piLavı
En sevdigim meyve= Mandalina
En korktugum= Yanlıs anLasılmak, Acıgımın Cıkması =)
Koyu ßir FenerßahceLiyim =) Eski nickLerimden ßiriDe Fb`Lie_kısZ dı.
Canımın Canı var birDe Tek Sırdasım nurum Sırmam !
Simdilik yeniLeme bu kadar ..
,,
,,
Selam ve Dua iLe KaLın...
Son düzenleme: