Nur_Elif

Nur_Elif

Bayan Üye
Selamun Aleyküm..
Merhaba arkadaslar ben Ecrin. 19 Yasındayım Aslen izmirliyim ama Ankara'da oturuyorum. Bir ablam var 20 yasında annem ev hanımı, babam ascı olarak Ankara'da hava bakım merkezi komutanlıgında calısıyor, bende bir markette kasiyerlik yapıyorum.
image-6AA4_497B3F22.jpg

ßen deqiLim o =)

[Ablamla hiç ayrılmadık okulda iste hep birlikteyiz aramızda pek yas olmadıgı için hep aynı sırayı, aynı giysileri hatta aynı okul önlüklerini kullandık
image-C069_497B4068.gif

:)
Simdide aynı markette calsıyoruz. Giysileri giyme olayıda ben basımı örtünce son buldu. Biz mezhep olarak farklıyız aslında kapanma yoktur. Ben sülaleme göre yüz karasıyım ama Allah Rizası gözettigim için kendime göre onların yüz akıyım.
EnLerim;
En sevdigim= Allah-u Teala (c.c)
En nefret ettigim=LanetLi Kavim İSRAİL !:91:
En vazgeciLmezim= DuaLarım
image-7B56_497B41B6.jpg

En İyi arkadasım= Annem, Sırmam
En Sevdigim yemek= Princ piLavı
En sevdigim meyve= Mandalina
En korktugum= Yanlıs anLasılmak, Acıgımın Cıkması =)
Koyu ßir FenerßahceLiyim =) Eski nickLerimden ßiriDe Fb`Lie_kısZ dı.
Canımın Canı var birDe Tek Sırdasım nurum Sırmam !
image-0931_497B3C33.jpg

Simdilik yeniLeme bu kadar ..
image-FF62_497B4349.jpg

,,
image-D9AD_497B4349.gif

,,
image-CBFC_497B4349.jpg

Selam ve Dua iLe KaLın...

Son düzenleme:
kapanma güzel bişeydir sülalende seninle bir gün elbet gurur duyar yüz karası değilde baş tacı yaparlar inşallah kardeşim..

Yani sünni degilim insan olsun diyeceksiniz müslüman degilmiyiz diyeceksiniz ama iste gelde bunu bizimkilere anlat Müslümanlar ama neyini yerine getirmişler diyede merak ediyorum neyse bosver direniş

biliyormusun aynı kaderi paylasıor olmamıza üzülmüyorum cünkü bizim gibi kızların gençlerin dinlerine herkese herseye ragmen sarılmaları cok gurur veriyor

öncelikle mezhep açıklamasına açııklık getırmek istedim alevilik mezhep değildir olmasıda beklenemez hz.ali sempatizanlarıdırlar her neyse başını örtmenle sülalene göre yüz karası olmussun ama Allahın rızasını kazanmıssın sonucta ahirette senin yanında ne annen ne baban ne de sülalen olacak yaptıklarından bizzat sen sorumlu olacaksın

selametle

Kapanmak Kötü Birsey Degil

Bunu Kötü Olarak Gösteren Siyasettir ..

Canını Sıkma ;)

Seni Tanımak Güzeldi

Hakkında Hayırlısı..

aLLah yar ve yardımcın oLsun...
umarım aLLahın yoLundan hiç ayrıLmazsın..

seni tanımak qüzeLdi..;)

seni tanımak güzeldi mirac da mezheb olarak farklıyız derken....

+

ailenin yüz karasıyım diyorsun ailen senı dıslıyomukıde öle diosun

yanlıs anlama sakın benı merk ettimden sordum....

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri