Numan Ordu'ya döndü..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Karabükspor-Orduspor karşılaşmasında sakatlanan ve İzmir'de başarılı bir ameliyat geçiren Numan, yeşil sahalara heyecanla döneceği günü beklediğini ve 52 numaralı formasını çok özlediğini belirtti. Karabükspor karşılaşmasında sakatlanmasının ardından bir ay tedavi gördüğünü, İzmir'de ameliyat olarak Ordu'ya döndüğünü kaydeden Numan, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Sakatlığın moralini bozduğunu ama Orduspor'un başarılı grafiğinden dolayı da mutlu olduğunu ifade eden Numan, "Süper Lige çıkmışken, işler yolundayken, sakatlık yaşamam moralimi çok bozdu. Ancak yapacak bir şey yok. Sakatlık futbolun içinde yaşanan bir olay. Bunu da en güzel şekilde atlatıp, yeniden kadroya döneceğim. Takımımı tribünlerde seyredip desteklemek, takımın içinde olmamam burukluk yaşamama neden oluyor. Bütün futbolcular sahanın içinde yer almak ister. Bunun için çaba gösterir. Saha da olmayınca tribünlerde olunca yine takımınızı destekliyorsunuz, canı gönülden kazanmasını istiyorsunuz. Takımımın başarılı olması üzüntümü alıp götürüyor" dedi.

Sabırsızlıkla oynayacağı günü bekleyen Numan sözlerini şöyle sürdürdü; "Oynayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Tedavi sürecimi en iyi şekilde geçirip, tedavi olduktan sonra sağlıklı bir şekilde dönüşümü yapmak istiyorum. Bu açıdan biraz vaktim var. Önemli olan sağlıklı olarak yeşil sahalarda olmak. Takımımız, Anadolu takımları içerisinde, bence bu sene büyük takımların durumu da ortada ama ligde en iyi takımlardan birisiyiz. Oyun ve sonuç olarak bunu görmek mümkün. Bence gayet iyiyiz. Yeni çıkmış bir takım olmamıza rağmen gayet iyiyiz"​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri