http://www.youtube.com/watch?v=oTzVHx8TXW8
ashli Bayan Üye 8 May 2011 #2 ---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Pascalı tutmasalar Nihatın halini düşünemiyorum xD
Rock SouL Kayıtlı Üye 8 May 2011 #3 ---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Yazık oldu, kim şeytan kim strateji uyguluyo şaşırdım artık xD Nihat'ta bi sorun olduğu çok açık ama Asena'nın tavırlarıda hoşuma gitmiyor.
---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Yazık oldu, kim şeytan kim strateji uyguluyo şaşırdım artık xD Nihat'ta bi sorun olduğu çok açık ama Asena'nın tavırlarıda hoşuma gitmiyor.
ashli Bayan Üye 8 May 2011 #4 ---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Rock SouL' Alıntı: Yazık oldu, kim şeytan kim strateji uyguluyo şaşırdım artık xD Nihat'ta bi sorun olduğu çok açık ama Asena'nın tavırlarıda hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla ... Asena'nın dansöz olduğu sır değil xD
---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Rock SouL' Alıntı: Yazık oldu, kim şeytan kim strateji uyguluyo şaşırdım artık xD Nihat'ta bi sorun olduğu çok açık ama Asena'nın tavırlarıda hoşuma gitmiyor. Genişletmek için tıkla ... Asena'nın dansöz olduğu sır değil xD
Rock SouL Kayıtlı Üye 8 May 2011 #5 ---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Haklısın xD Ow yeah ! diyorum bu sözün üstüne :kopkop:
Seven_Adam Kayıtlı Üye 8 May 2011 #6 ---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Kavga çok kötü bir olay İnsanca yarışmak varken neden böyle işler yaparlar anlamıyorum
---> Nouma vs Nihat Doğan | Video Kavga çok kötü bir olay İnsanca yarışmak varken neden böyle işler yaparlar anlamıyorum