NorMesut günceL
H HaDeS Kayıtlı Üye 30 Eyl 2011 #2 ---> Bu da ben oLmaktayım guzel kareler hocam, paylasim icin tesekkurler
yesil83 Bayan Üye 30 Eyl 2011 #3 ---> Bu da ben oLmaktayım nargilemin ucuda gumustendir gumusten. fotolara bakilrsa yasin bayagi bir kucuk... ALLAH sevdiklerine bagislasin.
---> Bu da ben oLmaktayım nargilemin ucuda gumustendir gumusten. fotolara bakilrsa yasin bayagi bir kucuk... ALLAH sevdiklerine bagislasin.
[T.T]coAst Kayıtlı Üye 30 Eyl 2011 #4 ---> Bu da ben oLmaktayım Nargile oyle tutulmaz abisi gzl kareler
ELaSu Bayan Üye 30 Eyl 2011 #5 ---> Bu da ben oLmaktayım Guzel Kareler tesekürler Paylasimin icin ....
NorMesut Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #6 ---> Bu da ben oLmaktayım Teşekkür ederim nargiLe tutmayı da öğreniriz =)
aLiii Kayıtlı Üye 1 Eki 2011 #8 ---> Bu da ben oLmaktayım coAst' Alıntı: Nargile oyle tutulmaz abisi gzl kareler Genişletmek için tıkla ... ..
---> Bu da ben oLmaktayım coAst' Alıntı: Nargile oyle tutulmaz abisi gzl kareler Genişletmek için tıkla ... ..
NorMesut Kayıtlı Üye 15 Eki 2011 #16 ---> Bu da ben oLmaktayım Baski34' Alıntı: Çok şeküLLü Genişletmek için tıkla ... ne şekiLi aga teşekkür ettim. Sağolasın superman aLLah razı oLsun
---> Bu da ben oLmaktayım Baski34' Alıntı: Çok şeküLLü Genişletmek için tıkla ... ne şekiLi aga teşekkür ettim. Sağolasın superman aLLah razı oLsun
REiSS Kayıtlı Üye 16 Eki 2011 #19 ---> Bu da ben oLmaktayım Allah Sevdiklerine Bağışlasın Kardeşim Güzel Kareler..