noolursunuz o duymasın!

bakkalgazi

Kayıtlı Üye
Mustafa sana dliler gibi aşığım! Arkadaşlar noolursunuz bunu ona söylemeyin ona gizliden gizliye de olsa deliler gibi aşığım kıvranıyorum ve çok utanıyorum noolursunuz biraz yardım istiyorum sadece o ise Aslı (sarı çiyan)'dan hoşlanıyor. Noolursunuz bie tavsiye verin de hiç olmazsa ben söylemeden anlasın benim ona aşık olduğumu :67::67::67::67::67::19::19::19::19::174:

---> noolursunuz o duymasın!

Oğlumun peşini bırakın, sizin yüzünüzden ders çalışamıyor. / Mustafa'nın Annesi

Mustafa kim Aslı kim noluoo?

sölüceksn seviorum die başka türlü olmaz bu işler

Kıyamam yazık.

Başkasından hoşlanan adamla ne işin olur yavrum ya :S

Bak hayatına -)

saolun

bu arada mustafa'nın annesi diyen sana inanmadım onun annesinin internetle arası dahi yoktur...

konusmalarına bakılırsa kücüksün sanırım
daha bence bu yaşta aşkı meşki düşünme
eğlencene bak yaş ilerledicekçe kendiliginden oluşur herşey cocuklugunu yaşaman senın ıcın daha ıyı olur

kardeşimin adına özür diliyorum :( o yazmış... daha doğrusu bu onun üyeliği ben giriyorum ve 7. sınıftayım :D

son kez onuru arardım :(

Mustafa sana dliler gibi aşığım

kardeşimin adına özür diliyorum o yazmış... daha doğrusu bu onun üyeliği ben giriyorum ve 7. sınıftayım

icon11.gif
icon11.gif

7.Sınıfa Giden Herhangi Bi Kişiye Nazaran
Çok Daha Küçüksün Sanırım :eek:

Geçmiş olsunnn diyim başka ne diyebilirim

ha bu arada banada küçükmüşsün gibi geldi benden sana abla tavsiyesi daha çok küçüksün aşkla falan uğraşma sonra halin yanar :) Ben yaşadım şahsen :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri