Nonda geLiyor.!

qösdé

Banned
Yıldız futbolcumuz Nonda yeni sezondan çok ümitli

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasarayımızda kampın 8. gününde Kongolu golcü Shabani Nonda sabah antrenmanı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öncelikle kampı değerlendiren sarı kırmızılı futbolcumuz son derece iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Bugün hep beraber çalışma şansı bulduk. Böylece taktik çalışmalarımızda gelişme olacak ve daha iyi bir duruma geleceğiz. Ben geçen yıl kampta yoktum. Bu yıl hazırlık kampında takımla birlikteyim. Daha iyi bir sezon geçirmeyi umut ediyorum" dedi.
Nonda, Avusturyalı Harry Kewell'in transferimizi de değerlendirerek, "Daha ilk haftamız, Kewell son derece iyi ve uyumlu bir insan. Futbolcu kalitesini herkes biliyor. Hergeçen gün daha fazla uyum sağlayacak. Şampiyonluk ünvanımızı korumamız için önemli bir transfer. Taraftarımızı da mutlu edecek bir isim."

Golcü futbolcumuz Galatasaray yönetiminin yeni golcü arayışla ilgi olarak ise "Rekabet iyidir. Rekabet olunca tüm oyuncular çok çalışması gerektiğini bilir. Sonuçta sahaya 11 oyuncu çıkacak. Her mevkide değişik alternatifler olması her zaman takımın lehinedir" ifadelerini kullandı.

Nonda, Hakan Şükür'ün takımımızdan ayrılması hakkında da şöyle konuştu:

"Yeri doldurulması zor bir oyuncu. Herşeyden önce takımın kaptanıydı. Galatasaray'daki geçmişiyle birlikte de büyük bir karizması vardı. Onun gidişiyle Ümit ve ben daha çok çalışıp işi üstlenmeliyiz."

Kongolu oyuncu yeni transferimiz Yaser'in de yetenekli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, "Tam bir hücum oyuncusu. Şimdi sorumluluk alma sırası onda. Yeteneklerini olumlu kullanırsa geleceği çok parlak bir oyuncu" diye konuştu.

Sarı kırmızılı futbolcumuz Şampiyonlar Ligi'ndeki şanslarını ve kendi durumunu şöyle özetledi:

"Herşeyden önce eleme turunu geçmeliyiz. Odaklanmamız gereken nokta ön elemeyi geçmek. Ön elemeyi geçtikten sonra şampiyonlar ligiyle ilgili hesaplar yapabiliriz. Geçen yıl tam form tutmuşken sakatlıklarla boğuşmak benim de hoşuma gitmedi. Sonuç olarak şampiyonluğa odaklandık ve hedefe ulaştık. Şimdi bu ünvanı korumalıyız. Elimden geldiğince fazla gol atmayı hedefliyorum. Geçen yılki gol sayımı geçeceğim. Amacım sezonun başından sonuna kadar takımın içinde var olmak."

İLK KEZ TAM KADRO ÇALIŞTI

Bu arada Galatasarayımız Almanya kampının 8. gününde ilk kez milli takımdan dönen oyuncular ve sezonu erken açan oyuncular birlikte çalıştı. Çabukluk ve dayanıklılık çalışmalarının ardından topla yapılan taktik çalışmalarında yağan yoğun yağmura rağmen sarı kırmızılı futbolcularımız son derece hırslı gözüktüler.

Öte yandan teknik direktörümüz Skibbe taktik çalışmalarda tecrübeli futbolcumuz Hasan Şaş'ı joker oyuncu olarak kullanıyor. İki gündür takımla çalışmalara başlayan Hasan çalışkanlığıyla Skibbe'nin gözüne girdi.

Diğer yandan çift kale maçta Mehmet Topal'ın kayarak müdahele ettiği pozisyonda bir süre sakatlık geçiren genç futbolcumuz Anıl herkesi korkuttu. Anıl'ın sakatlığının ardından Skibbe antrenmanı sona erdirdi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri