Çözüldü No prenses

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RitaHayworth

Bayan Üye
selam.
bütün forumlarda yönetimdekilerin profil mesajlaşma sistemi açık iken sizinkiler neden kapalı ? :bence çok saçma. :d
üzerimdeki pempeliği alabilir misiniz? hiç sevmem ki yakışmaz da bana pempe.

teşekkürler.

---> No prenses

Merhabalar.
Renk konusunda böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum, [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] size ayrıntılı bilgi verecektir bu konuda. :)

---> No prenses

[MENTION=171056]RitaHayworth[/MENTION]

Merhaba, hoşgeldiniz.

Bu ay içerisinde forumumuzda detaylı bir yenileme çalışması olacaktır. Profil mesajlaşma sistemi ve daha farklı yenilikler yapılacaktır.

Pembe renk konusunda ise maalesef yapabileceğimiz bir işlem bulunmamaktadır. Forumumuz da bayan üyelerimize özel böyle bir renk bulunmaktadır.

Yardımcı olabileceğim farklı bir konu varmı ?

---> No prenses

[MENTION=171056]RitaHayworth[/MENTION]

Merhaba, hoşgeldiniz.

Bu ay içerisinde forumumuzda detaylı bir yenileme çalışması olacaktır. Profil mesajlaşma sistemi ve daha farklı yenilikler yapılacaktır.

Pembe renk konusunda ise maalesef yapabileceğimiz bir işlem bulunmamaktadır. Forumumuz da bayan üyelerimize özel böyle bir renk bulunmaktadır.

Yardımcı olabileceğim farklı bir konu varmı ?

açıklama için teşekkür ederim. kendimce pempeye bir çözüm buldum umarım sakıncası yoktur :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri