Nişanlısı canlı canlı toprağa gömdü!

HaDeS

Kayıtlı Üye
07 Aralık 2011 carsamba,

İngiltere’de, nişanlısının canlı canlı toprağa gömdüğü kadın, nişan yüzüğünün yardımıyla hayata döndü.

Polonya asıllı 27 yaşındaki Michelina Lewandowska, mahkemede verdiği ifadede başına gelenleri anlattı.

Lewandowska, sevgilisinin evdeyken kendisine şok tabancası ile saldırdığını, daha sonra ellerini ve ayaklarını bantlayarak bir karton kutuya koyduğunu söyledi.

Kutunun içinde canlı canlı toprak altına gömülen Lewandowska, bacaklarını ve vücudunu saran bantları nişan yüzüğüyle kesmeyi başararak, kendi çabasıyla yaklaşık 10 santim toprak altına gömülen kutudan çıkmayı başardı.

Lewandowska’nın nişanlısı 25 yaşındaki Marcin Kasprzak, başka bir sanıkla beraber cinayete teşebbüs suçlamasıyla yargılanıyor.

---> Nişanlısı canlı canlı toprağa gömdü!

aay ne kadar kötü bir durum nasıl şizofrenik ruhlar var yaa.
iyi azim varmış ki kurtulabilmiş.

teşekkürler :)

neleri var degil mi dunya da cani ..

elleri kollari bantli, kutunun icinde nisan yuzu gile kesiyor onlari, nasil yapmis onlari hayret.... eli kolu bantliyken yuzugu nasil cikarmis? herhalde elindeki bantlari kesmesi 10 saatini filan almistir...
bana uzak bir ihtimal gibi geldi.

elleri kollari bantli, kutunun icinde nisan yuzu gile kesiyor onlari, nasil yapmis onlari hayret.... eli kolu bantliyken yuzugu nasil cikarmis? herhalde elindeki bantlari kesmesi 10 saatini filan almistir...
bana uzak bir ihtimal gibi geldi.

fazla paradoksal tumceler hocam,
kiz kurtarmis iste kendini :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri