http://www.youtube.com/watch?v=UsU947Z1TSI
endLess_time Banned 26 May 2010 #2 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Paylasımınız ıcın Tesekurler Cansu Hanım...
Seven_Adam Kayıtlı Üye 26 May 2010 #4 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Gerçekten duygulandım emeğe sağlık
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 26 May 2010 #6 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne tesekkürler cansu teyze xD
AySe^^ Bayan Üye 26 May 2010 #7 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Candan Erçetin söylemiyor muydu bunu? xD Teşekkürler cınımm ;}
---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Candan Erçetin söylemiyor muydu bunu? xD Teşekkürler cınımm ;}
G Gülümse. Bayan Üye 26 May 2010 #8 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Rica ederim evladım xD
G Gülümse. Bayan Üye 26 May 2010 #9 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne AySe^^' Alıntı: Candan Erçetin söylemiyor muydu bunu? xD Teşekkürler cınımm ;} Genişletmek için tıkla ... Niran Ünsal'da söylemiş olamaz mı ? xD Rica ederim bibiğim.
---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne AySe^^' Alıntı: Candan Erçetin söylemiyor muydu bunu? xD Teşekkürler cınımm ;} Genişletmek için tıkla ... Niran Ünsal'da söylemiş olamaz mı ? xD Rica ederim bibiğim.
AySe^^ Bayan Üye 26 May 2010 #10 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Dinlemedim zaten öyle sorıyım dedim sadece xD
G Gülümse. Bayan Üye 26 May 2010 #11 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Dinlemeden yorum yapmayalım o zaman. Bir de söylüyor xD
AySe^^ Bayan Üye 26 May 2010 #12 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Taam dinledim Cansu hanım p Teşekkürler konu için,güzel söylemiş xD
---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Taam dinledim Cansu hanım p Teşekkürler konu için,güzel söylemiş xD
G Gülümse. Bayan Üye 26 May 2010 #13 ---> Niran Ünsal - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne Rica ederim ne demek p