...acilarimi birer birer,yakip gidecegim. yine askin tam ortasindan dalip,gececegim.
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #1 ...acilarimi birer birer,yakip gidecegim. yine askin tam ortasindan dalip,gececegim.
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #2 ---> nilufer-efsane sarki sozleri ...her biten,gunun aksaminda,icim de bir kivilcim once. sonra yakar beni,yanginin.. ...senin...
---> nilufer-efsane sarki sozleri ...her biten,gunun aksaminda,icim de bir kivilcim once. sonra yakar beni,yanginin.. ...senin...
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #3 ---> nilufer-efsane sarki sozleri ...sustu kapimin zili, mektuplar kesildi. sensiz uzun gunlerim,ukusuz gecelerim. gozum yollardadir,kulagim seste simdi. besbelli acikmisim sevgine,sevgilim. ...sevgilim..
---> nilufer-efsane sarki sozleri ...sustu kapimin zili, mektuplar kesildi. sensiz uzun gunlerim,ukusuz gecelerim. gozum yollardadir,kulagim seste simdi. besbelli acikmisim sevgine,sevgilim. ...sevgilim..
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #4 ---> nilufer-efsane sarki sozleri ...yine bana gel, yana yana yine beni sev.... hadi beni yine sev, yeni yeni,yeniden sev..
---> nilufer-efsane sarki sozleri ...yine bana gel, yana yana yine beni sev.... hadi beni yine sev, yeni yeni,yeniden sev..
H HaDeS Kayıtlı Üye 14 Tem 2011 #5 ---> nilufer-efsane sarki sozleri ...karar verdim unutmaya seni, karar verdim ayrilmaya. daha once hic kimse,hayatim da hic kimse, senin kadar incitmedi beni boyle...
---> nilufer-efsane sarki sozleri ...karar verdim unutmaya seni, karar verdim ayrilmaya. daha once hic kimse,hayatim da hic kimse, senin kadar incitmedi beni boyle...
H HaDeS Kayıtlı Üye 7 Ağu 2011 #7 ---> nilufer-efsane sarki sozleri Vazgeçtim Sözlerim yasak Yalnızım Hepsi bu kadar işte