Nihat, Kendini Şampiyon İlan Etti!

ParadokS

Kayıtlı Üye
Yarışma sonucunun belli olmasına az bir süre kala Nihat'tan çarpıcı açıklama...

Survivor Ünlüler- Gönüllüler Derya Büyükuncu'nun şampiyonluğu ile sona erdi. Ancak yarışmanın final bölümünde sonuçların açıklanmasına kısa bir süre kala bir açıklama yapan Nihat Doğan, yarışmanın kazananı belli olmadan kendini şampiyon ilan etti...

Yarışmanın şampiyonunu SMS sonuçlarının belirleyecek olmasına tepki gösteren Nihat, kendisinin yarışmanın finalinin düzenlendiği Kıbrıs'ta rakiplerini oynadıkları oyunlarda yendiğini belirterek, 'Ben buraya kazanarak geldim, Eğer Derya bugün şampiyon olursa SMS şampiyonu olmuş olur, ben de Survivor şampiyonu olurum' diyerek tepkisini dile getirdi.

SMS sonuçları sonrasında Derya'nın şampiyon olduğu açıklanınca da rakibini centilmence tebrik eden Nihat, seyircilere dönerek 'Allah'ıma hamdolsun ki sizlerin oyuyla yenildim' ifadelerini kullandı...

Sevilerek izlenen yarışmanın takipçileri de bir güç ve ıssız adada hayatta kalma mücadelesi konsepti üzerine kurulu olan yarışmanın kazananını SMS sonuçlarının belirlemesine tepki göstedi. Yarışmanın en beğenilen ve oyunlardaki en başarılı isimlerinden olan Taner'in de yine Derya'ya karşı SMS'de kaybetmesi de aynı şekilde izleyenlerin tepkilerini çekmişti...​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri