Nihat gece yarısı imzayı attı

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
18_259671_25FAN01NIH1-COK-BU.jpg

Başkan Yıldırım Demirören, Nihat Kahveci için İspanya’ya gidip Villarreal külübü ile el sıkışmıştı. Ancak milli oyuncu son anda eşini bahane ederek transferden geri adım atmıştı. Tatilini Çeşme’de sürdüren Nihat dün İzmir’de bulunan başkanı arayıp görüşmek istediğini söyledi. İkili baş başa iki saatlik bir görüşme yaptı. Başkan Demirören, “Camia Şampiyonlar Ligi’nde seni takımın başında görmek istiyor. Biz bunun için her türlü fedakarlığa hazırız. Yaptığın çok büyük yanlıştı. Ancak neresinden dönersen kardır, yuvana geri dönmeni istiyorum” diyince Nihat da başkandan özür diledi ve geceyarısı ön protokole imza attı.​

---> Nihat gece yarısı imzayı attı

“Camia Şampiyonlar Ligi’nde seni takımın başında görmek istiyor. Biz bunun için her türlü fedakarlığa hazırız. Yaptığın çok büyük yanlıştı. Ancak neresinden dönersen kardır yuvana geri dönmeni istiyorum” diyince Nihat da başkandan özür diledi ve geceyarısı ön protokole imza attı.

Şaşırdım,gizli gizli işler :)

---> Nihat gece yarısı imzayı attı

demirören açıklama yaptı sadece sohbet ettik die imza yok yani

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri