Nihat Doğan 'Survivor Adası'nı terk mi ediyor?

` Nur ~

Bayan Üye
Adadaki 'dayak krizi' büyüyor...

“Survivor Ünlüler - Gönüllüler” yarışmasında Nihat Doğan ile Pascal Nouma'ın kavga ettiği iddiası medya sitelerine bomba gibi düştü. İddiaya göre; Pascal Nouma kavgada Nihat Doğan’ı fena halde dövmüştü.

Posta'nın haberine göre Nihat Doğan’ın, yapımcı Acun Ilıcalı’ya “Ben Türkiye’ye dönmek istiyorum. Dayak olayı duyulmuş. Bu yaşananlar bana ve imajıma zarar verecek. Millet ‘Nihat dayak yemiş’ diye benimle dalga geçecek. Bunu kabul edemem” diye başkaldırdığı söyleniyor.

Acun Ilıcalı ise programın reyting malzemesi olan Nihat Doğan’ı ikna etmeye çalışıyor. Pascal Nouma ise Nihat Doğan ile barışmaya gayret ediyor.

---> Nihat Doğan 'Survivor Adası'nı terk mi ediyor?

vay efendim çok güzel oldu xD

Nihat doğansız olmaz ki inş gitmez.

Al işte olcagı buydu, türklük memleket derken zenciden dayak yedi bir de hahaha Bu adamın memleket ve halk adıyla konusması yasaklanmalı , yoksa biz dayak yemiş gibi olcaz :8: Gerci ben şimdiye kadar nasıl dayak yemedi onu da düşünmeden edemiyorum

Survivor’da gerilim dorukta. Nihat Doğan ile Nouma arasındaki kavga güçlükle sakinleştirildi

Survivor’da önceki gün çamur havuzunda ödül oyunu oynandı. Dominik-Las Terenas’ta yapılan çekimlerde, gazeteciler de hazır bulundu. Oyunun finalinde Pascal Nouma, Nihat Doğan ve Ebru Destan yan yana mücadele etti. Ancak yarışı önde götüren Doğan’ın “Bunları kaşar ekmek gibi yerim ben” demesi, ortamın gerilmesine neden oldu. Destan’ın “Doğru konuş” uyarılarına kulak asmayan Doğan, rakiplerini yenince ipler koptu.

Set ekibi ayırdı

Sinirlenen Pascal Nouma, vücudundan aldığı çamuru Nihat Doğan’a fırlattı. Kadın oyuncuların “Sen kime kaşar diyorsun” tepkileri ortamı iyice gererken, Doğan ve Nouma arasındaki sataşmalar küfürleşmeye dönüştü. Ve sinirlerine daha fazla hakim olamayan Nouma, ünlü şarkıcıya saldırdı. Önce diğer yarışmacılar, ardından da set ekibi araya girip ikiliyi ayırdı. Herkesin “olay bitti” dediği anda Pascal, bir kez daha saldırıya geçti.

Nouma'yı diskalifiye ettiler..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri