Nihal sırılsıklam aşık!

ashli

Bayan Üye
2j35tz7.jpg

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya içini döktü.

Adı Mehmet Aslan ile aşk dedikodularına karışan Hazal Kaya Milliyet'e konuştu.

Başın dertte değil yani ünle?
Ayrıcalıklı bir durumdayım ama bu benim özel hayatıma yansımıyor. Ayrı görmüyorum kendimi yaşıtlarımdan. Ayağımda spor pabuçlarla salaş halde geziyorum. Ben daha 19 yaşındayım ve bu işi yapmayı seçtim. Ünlü olmanın getirilerini kabul etmek götürülerine katlanmak zorundayım.

Onun için soruyorum hiç mi kısıtlama yok hayatında?
Kısıtlama değil de özen gerektiriyor. Yaşıtlarımın yaptığı her şeyi yapamayabiliyorum. Zaten medyanın çok gözüne çarpacak bir şey yapmıyorum; özenli yaşıyorum. Ama kendimi özgür hissediyorum.

Bu bile başlı başına bir kısıtlama aslında...
Değil aslında benim tercihim. Sokak ortasında bağıra bağıra kahkaha atmam eskiden de atmadım şimdi de yapmam. Benim hiçbir şey için acelem yok. Son iki sendir ünlü olma hali ile başbaşayım. Ondan önce eğleneceğim kadar eğlendim; şimdi ise işime bakıyorum. Bazıları “Hayatını yaşa ne işin var deli misin?” diyor tabii ama ben zaten hayatımı yaşıyorum. Ben bunu tercih ettim. Kendime ve aileme duyduğum saygıdan dolayı da özenli yaşıyorum.

“Özenli” hayattan kastın ne?
Mesela sarhoş yakalanmam. Ya da kendime saygımı yitireceğim şeyler yapmam.

9 AYDIR BiRLiKTEYiZ

Mehmet Aslan’la mı berabersin?
Kesinlikle hayır. Tanımıyorum bile. Gazetelerde haberler çıktıktan bir hafta sonra spor salonunda karşılaştık ve “Merhaba” dedik birbirimize. O kadar. Ben erkek arkadaşımla beraberdim o gün.

Başka biri var hayatında yani? Kim o?
Dokuz aydır beraberiz. Tanınmış biri değil.

Ne konuştunuz Mehmet Aslan’la?
O da çok şaşırdığını söyledi. “Kusura bakmayın” dedi. Pek umurumda değil bu dedikodu. Ben ne yaptığımı biliyorum. Yaşıtım üniversite öğrencisi bir erkek arkadaşım var.

Nasıl yani... Sinirlenmiyor musun?
Tabii ama sonra gülmeye başlıyor insan. Kontrolümde değil bu haberler sinirlensem ne olacak? Kendime zarar vermek istemiyorum.

---> Nihal sırılsıklam aşık!

vay

demek sevgiLisi varmış.

iyi betül rahatlar xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri