Nice yıllara Reis :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Nice yıllara Reis :)

Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu , Sağlıklı , Huzurlu Yaşlara :)

images

b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif

Son düzenleme:

Doğum Günün Kutlu Olsun Emre'm :R Nice Yıllara Sağlıklı ve Mutlu.:50:

Teşekkürler Cenk :)

Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Mutlu , Sağlıklı , Huzurlu Yaşlara :)

images

b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif
b-655283-image.gif

Çok Teşekkür Ederim Ayşegül İyi Dileklerin İçin Sağol :) Hep Beraber İnşAllah :R Pasta İçin Ayrıca Teşekkürler :Ü

Doğum Günün Kutlu Olsun Emre'm :R Nice Yıllara Sağlıklı ve Mutlu.:50:

Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkürler Yılmaz'm :R Hep Birlikte Mutlu Yıllara İnşAllah :50:

Nice mutlu yıllara Emre :Ü Doğum günün kutlu olsun, mutlu huzurlu nice yıllara İnşAllah :Ü

di-MZWO.jpg

iyiki dogdun Emre'm iyiki varsın :rolleyes:
dilerim hayatımda hep hep hep olursuun :2:
iyiki varsiiin, iyikiii tanıdım seniii :$
ne desemki :pp

o güleryüzlü yüzün hep gülsün hiiiçç aglamasın :)
Seni iyilik sever , sempatik , bi kadar saf temiz kalpli, adam gibi adam olarak hatırlıycam :)
Dilerim gerçek hayatta görüşürüzz :)

di-SGGI.jpg

:H pastaaan
di-U4A8.jpg

forman :pp
di-1WD5.jpg

parfün cidden güzel :pp

iyikii varsıııın :rolleyes::106:

Reis senin doğum günün geçenlerde kutlamamışmıydık xD Ben mi yanlış hatırlıyorum?

İyiki doğdun nice mutlu senelere :)

nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim emre'm iyiki doğdun kardeşim doğum günün kutlu olsun :)

İyi ki doogdun emree iyi ki doogduun emre iyi ki dogdun iyi ki doogduun iyi ki doogduuun eemree :Ü

Rabbim sevdiklerinle nice seneler yasatsın..

Hediyen .D

Doğum günün kutlu olsun, Emre.

Mutlu ve sağlıklı yıllara. . .

Nice mutlu yıllara Emre :Ü Doğum günün kutlu olsun, mutlu huzurlu nice yıllara İnşAllah :Ü

Çok Teşekkür Ederim Nazlı :Ü Güzel Dileklerin İçin Sağol :) Hep Beraber Mutlu Yıllara İnşAllah :Ü

di-MZWO.jpg

iyiki dogdun Emre'm iyiki varsın :rolleyes:
dilerim hayatımda hep hep hep olursuun :2:
iyiki varsiiin, iyikiii tanıdım seniii :$
ne desemki :pp

o güleryüzlü yüzün hep gülsün hiiiçç aglamasın :)
Seni iyilik sever , sempatik , bi kadar saf temiz kalpli, adam gibi adam olarak hatırlıycam :)
Dilerim gerçek hayatta görüşürüzz :)

di-SGGI.jpg

:H pastaaan
di-U4A8.jpg

forman :pp
di-1WD5.jpg

parfün cidden güzel :pp

iyikii varsıııın :rolleyes::106:

Çok Teşekkür Ederim Damla'm :R Sende İyiki Varsın Ve İyiki Tanıdım :) Bu Güzel Sözlerin Karşısında Ne Desem Bilemedim :67: Dilerim Seninde Yüzün Her Daim Güler Ve Hep Mutlu Olursun.. Hediyeler, O Güzel Sözler Ve Şarkı İçin Daha Doğrusu Herşey İçin Çok Çok Teşekkürler Canım Benim :Ü
Ayrıca Dünya Küçük, Birgün Görüşürüz İnşAllah :) :pp Hep Beraber Mutlu Yıllar Dileğiyle Tekrar Teşekkürler Damla'm :106:

:) Hediye Alamadık Kusura Bakma :p ama Rep Verebilirim Herhalde hediye Olarak hahaha küçümseme bir rep'im 35 puan değerinde :150: neyse tekrardan nice yaşlara

Estağfurullah Ne Kusuru Düşünmeniz Yeter Ayşegül :) Peki Rep İçin Sağolasın, Tekrar Teşekkürler :R

Reis senin doğum günün geçenlerde kutlamamışmıydık xD Ben mi yanlış hatırlıyorum?

İyiki doğdun nice mutlu senelere :)

Yok Alp Sen Yanlış Hatırlıyorsun O Benim Doğum Günüm Değildi :) xD
Teşekkür Ederim Hep Birlikte İnşAllah :Ü

Çok Teşekkür Ederim Damla'm :R Sende İyiki Varsın Ve İyiki Tanıdım :) Bu Güzel Sözlerin Karşısında Ne Desem Bilemedim :67: Dilerim Seninde Yüzün Her Daim Güler Ve Hep Mutlu Olursun.. Hediyeler, O Güzel Sözler Ve Şarkı İçin Daha Doğrusu Herşey İçin Çok Çok Teşekkürler Canım Benim :Ü
Ayrıca Dünya Küçük, Birgün Görüşürüz İnşAllah :) :pp Hep Beraber Mutlu Yıllar Dileğiyle Tekrar Teşekkürler Damla'm :106:

:67: inş inş inş dualarına aramızda lafı bile olmazz :pp keşke ben açsaydım konuyu :M

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri