Nice Senelere Yesil83

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leylmira

Bayan Üye

Canım Arkadaşım Doğum Gününü Kutlar Her gelen yeni gün bir öncekini aratmaması dileklerimizle Umarım bu yeni yaşın sana istediğin bütün güzellikleri verir uzun ömürlü kal

İyiki Doğdun
İyiki Bizimlesin

Hediyen :)

Pastan

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION]

Son düzenleme:
---> Nice Senelere Yesil83

Doğum günün kutlu olsun abla :423423:

Tüm güzellikler seninle olsun :kk:

geride bıraktığınız yılları boşverin,yaşayacağınız her gün öncekinden daha güzel olsun..

Ohooo kimler doğmuş :)
Doğum günün kutlu olsun :) Nice yeni yaşlara :)

canlarım benım hepınıze cok ama cok tsk ederım. hepsını alıntı yapmak ısterdım ama eve gıtmem gerek sagol leylmıra cok ama cok sagol. ınan cok ama cok mutlu oldum.

hepınıze ayrı ayrı tsk edeıyorum suankı duygularımı ınan anlatamam.
ablama ınternete bakmaya geldım. bır baktım ablam kapıda beklıyor megersem sevdıgım adam ablamın evıne pasta sıparsı vermıs onu beklıyormus. onlarıda goruncede cok mutlu oldum ayrılmamıza ragmen benı dusunmesı benı cok mutlu ettı.

hepınızı cok ama cok sevıyorum
ee bır yas daha yaslandım ama suan cok duyguluyum.
hepınızı cok sevıyorum.

Doğum günün kutlu olsun Yeşil :R Uzun ve güzel bir ömrün olur inşalah.

canlarım benım hepınıze cok ama cok tsk ederım. hepsını alıntı yapmak ısterdım ama eve gıtmem gerek sagol leylmıra cok ama cok sagol. ınan cok ama cok mutlu oldum.

hepınıze ayrı ayrı tsk edeıyorum suankı duygularımı ınan anlatamam.
ablama ınternete bakmaya geldım. bır baktım ablam kapıda beklıyor megersem sevdıgım adam ablamın evıne pasta sıparsı vermıs onu beklıyormus. onlarıda goruncede cok mutlu oldum ayrılmamıza ragmen benı dusunmesı benı cok mutlu ettı.

hepınızı cok ama cok sevıyorum
ee bır yas daha yaslandım ama suan cok duyguluyum.
hepınızı cok sevıyorum.

Keşke yakın olsaydık gerçek güzelliklerden sunabilseydim Alinin yaptığı da çok hoş bir hareket. ;)

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] nıce senelere dostumm : )

sevgidukkani-net-dogumgn+%252814%2529.jpg

5663.jpg

nice mutlu yıllar nice mutlu yaşlar diliyorum iyiki dogdun iyiki seni tanıdık bütün dogum günlerinin birbirinden mutlu geçmesi dilegiyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri