Niang: ''Hakettik ve kazandık''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Evinde Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin 2. golünü atan Niang, "İstediğimizi aldık" dedi..

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Mamadou Niang, Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Beklediğimiz ve arzuladığımız 3 puanla haftayı kapadık'' dedi.

Niang, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, gösterdikleri performans nedeniyle tüm takım arkadaşlarını kutlarken, ''Çok koştuk, çok mücadele ettik. Maçın başında erken bulduğumuz 2 gol var. 3 de olurdu ama rakibimiz de iyi mücadele etti. Çok koştuk ve çok efor harcadık'' diye konuştu.

Isınırken yaşadığı sakatlık problemi ile ilgili olarak da Niang, ''Sıcak değildim ve ısınmak için çok arzuluydum. Vücudum sıcak değilken depar attım ve dizimde kilitlenme oldu. Doktorumuza çok teşekkür ediyorum. Tedavisi ile dizimdeki sorunu giderdi ve daha rahat bir şekilde ısınmamı tamamladım ve sahaya çıktım'' ifadelerini kullandı.

Niang'ın maç sonu açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri ise şöyle;
"Beklediğimiz ve arzuladığım 3 puanla haftayı kapattık. Bütün arkadaşlarımı tebrikederim çok koştuk, çok müdale ettik. Maçın başında erken bulduğumuz 2 gol var ve 3. de olurdu ama rakibimizde iyi mücadele etti. Çok koştuk ve çok efor harcadık bunun için maçın son 10 dakikasında kalemizde pozisyonlar verdik.."

"Sıcak değildim ve ısınmak için çok arzuluydum. Vucudum sıcak değilken depar attım ve dizimde kilitlenme oldu. Doktorumuza çok teşekkür ediyorum. Tedavisi ile dizimdeki sorunu giderdi ve daha rahat bir şekilde ısınmamı tamamdım ve sahaya çıktım.."

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri