` βэγzα '
Banned
Newyork sirloin steak
(Antrikot Eti Yanında Soğan halkaları, Mevsim Sebzeleri ve Kremalı Patates Eşliğinde)
Gerekli Malzemeler
280-300 g Antrikot
Mevsim Sebzeleri (Havuç, Brokoli Karnabahar,Kabak)
Patates
Taze Kekik
Taze Rozmarin
Krema
Parmesan
Tuz,Karabiber
Yapılışı
280-300 g Antrikot eti tuz ve karabiber ile muamele edilerek ızgarada isteğe göre az,orta ve iyi derecelerde pişirilir.
Kremalı Patates için önce patatesler ince ince doğranıp taze kekik,rozmarin,tuz ,karabiber,krema ile karıştırılıp 200 ° C’de 45 dk ‘da pişirilir.
Mevsim sebzeleri ise hafif haşlanıp sarımsaklı yağda sotelenir.
İNCE EZİLMİŞ DANA ETİ
(Dana Eti,Sıcak Patates Salatası ve Kapari ile)
Gerekli Malzemeler
200g Kontrfile Dana Eti
Taze Kekik
Taze Rozmarin
Patates
Tuz, Karabiber
Kuru soğan
Kırmızı soğan
Sarımsak
California Biberleri
İşlenmiş Kontrfileden 100g’lık 2 parça dana eti dövülerek inceltilir.
Zeytinyağı taze kekik,taze rozmarin ile soslanarak dinlendirilir. Izgarada isteğe göre az, orta ve iyi derecelerde pişirilir.
İnce Ezilmiş Dana Eti yanında sıcak patates salatası ve kapari ile servis yapılır.
Sıcak Patates salatası için ince çekilmiş kuru soğan,kırmızı soğan ,sarımsak California Biberleri zeytinyağında kavrulur.Önceden haşlanıp kızartılmış patates dilimlerine,sote sebzeler ,kapari çiçeği, Tuz,Karabiber, balsamik sirke ilave edilerek servis yapılır.
(Antrikot Eti Yanında Soğan halkaları, Mevsim Sebzeleri ve Kremalı Patates Eşliğinde)
Gerekli Malzemeler
280-300 g Antrikot
Mevsim Sebzeleri (Havuç, Brokoli Karnabahar,Kabak)
Patates
Taze Kekik
Taze Rozmarin
Krema
Parmesan
Tuz,Karabiber
Yapılışı
280-300 g Antrikot eti tuz ve karabiber ile muamele edilerek ızgarada isteğe göre az,orta ve iyi derecelerde pişirilir.
Kremalı Patates için önce patatesler ince ince doğranıp taze kekik,rozmarin,tuz ,karabiber,krema ile karıştırılıp 200 ° C’de 45 dk ‘da pişirilir.
Mevsim sebzeleri ise hafif haşlanıp sarımsaklı yağda sotelenir.
İNCE EZİLMİŞ DANA ETİ
(Dana Eti,Sıcak Patates Salatası ve Kapari ile)
Gerekli Malzemeler
200g Kontrfile Dana Eti
Taze Kekik
Taze Rozmarin
Patates
Tuz, Karabiber
Kuru soğan
Kırmızı soğan
Sarımsak
California Biberleri
İşlenmiş Kontrfileden 100g’lık 2 parça dana eti dövülerek inceltilir.
Zeytinyağı taze kekik,taze rozmarin ile soslanarak dinlendirilir. Izgarada isteğe göre az, orta ve iyi derecelerde pişirilir.
İnce Ezilmiş Dana Eti yanında sıcak patates salatası ve kapari ile servis yapılır.
Sıcak Patates salatası için ince çekilmiş kuru soğan,kırmızı soğan ,sarımsak California Biberleri zeytinyağında kavrulur.Önceden haşlanıp kızartılmış patates dilimlerine,sote sebzeler ,kapari çiçeği, Tuz,Karabiber, balsamik sirke ilave edilerek servis yapılır.