netherlands national lottery maili ne anlama geliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CHOCOLATE20

Kayıtlı Üye
Attn : Lucky Winner. Congratulation we are happy to announce that you won the sumof £ 1,000,000.00 GBP from the Netherland National Lotterymonthly Online Promotion, you are hereby advice to get backto us, to claim your prize.Contact Mr. Mark Smith. You are to contact Mr. Mark K. Smith your claims processingofficer immediately for the processing of your prize, withhis contact details below:
The following particulars are attached to your lotterypayment order. (I) Winning numbers:lott22 -55-BBK-22(ii) Email ticket number:BUK-1188-730-116(iii) Lotto batch number: 9484-9006-0076(iv) File Ref. number: 637409467-Nll(v) certificate number: NL/0067/09 Claims Requirements:1.Full name: 2.Home Address:3.Occupation: Regards. Mr Larry JamesOnline Co - Ordinator
bu mail ne anlama geliyor biri bana yardimci olabilirmi??bana lotodan parami cikmis:):):)
yada biri virus icin bisimi yapmis?

caps cekıp koysaydınız keske oyle daha ıyı anlasılırdı ..

Attn: şanslı galip. Kutlama biz senin o bildirmek sumof £ 1,000 tane kazandığından mutluyuz000.00 Netherland GBP ulusal Lotterymonthly çevrim ici yükselme, sen böylece olur alma öğütü senin ödülünü hak etmek için backto.Mark Smith'le bağlantı kur. Sen senin taleplerinin hemen olması işlemden geçiriyor senin ödülün, temas altında detail withhis: sonraki particulars Senin lotterypayment emirine eklen. (Ben) kazanan numbers:lott22 - 55 BBK 22(ii) Email t

loto falan degıl

spam dıyoruz buna yanı gereksız reklam veya şike dolu seyler

bana gunde yuzlercesı gelıyor bunlardan

trılyon kazandınız yazıyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri