nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız ? :8::106:
Hira Bayan Üye 27 Tem 2009 #5 ---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız evet aşkım için kanatlarımdan vazgeçerdim hmm
mystic Bayan Üye 27 Tem 2009 #9 ---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız evet aşkım için kanatlarımdan vazgeçerdim Enteresan Ben şekersiz içerim nescafeyi zaten
---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız evet aşkım için kanatlarımdan vazgeçerdim Enteresan Ben şekersiz içerim nescafeyi zaten
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 27 Tem 2009 #13 ---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız 2 si 1 arada içiyom genelde katmam
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 30 Tem 2009 #16 ---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız Bir fincana 6 küp kadar fazla değil yani hahaha
SS ßayan Hıh Bayan Üye 1 Ağu 2009 #18 ---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız katmam şeker katanada tepki gösteririm:150:
I Im_Awesome Kayıtlı Üye 1 Ağu 2009 #19 ---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız Eskiden katardım ama çok saçma olduğunu fark ettim Zate kahve insanı canlandırmak için ben şeker oranını yükseltmek için kullanıyorum çok saçmaa..
---> nescafe 3 ü 1 arada ya şeker katarmısınız Eskiden katardım ama çok saçma olduğunu fark ettim Zate kahve insanı canlandırmak için ben şeker oranını yükseltmek için kullanıyorum çok saçmaa..