' Kors@N
Kayıtlı Üye
Ülke nüfusunun yarısı 25 yaşın altında...hedef kitle AİLE ve GENÇLİK...Hababam sınıfı..hayat bilgisi, lise defteri gibi film ve dizilerle serseri... öğretmenle ..okulla alay eden..ders çalışmayıp kopya çeken öğrenci tipi empoze ediliyor..ders çalışanın adı inek.....son 25 senedir bu konuda başarı sağladılar... eğitim seviyesi yerlerde sürünüyor ....satanist...hiphopcu..ne olduğu belirsiz ...sadece ´kendi için yaşayan´ ....sadece sex...futbol...kolay para düşünen ...baly...tiner...uyuşturucu bağımlısı..kapkaçcı gençlik....uzak doğuda akıl sağlığını bozduğu için yasaklanan erotik dergiler bizde....tam aksine...heryerde ...filmlerde...dizilerde...hatta tv reklamlarında...... cinsellik empoze ediliyor....ki akıl sağlığı bozulsun....insanların...Aile bitirilmeye çalışılıyor boşanmalar % 70 artmış... Amerikalı parasının üzerine IN GOD WE TRUST yazarken ,bizde inançsızlık meziyetmiş gibi gösteriliyor....tv dizileri boşanmayı özendiriyor....bu malum kişiler homosexsüelliği her yolla gündemde tutuyor ....özendiriyor..ki yaygınlaşsın...dedeleri alkol dökülen yerde koyun otlatmazken ...bira ,likör,viski vs. diyerek adını değiştirip alkol tüketimini yaygınlaştırıyorlar...Avrupa topluluğuna karşı çıkmak suç ve ayıp , değiştirilmesi teklif etmenin yasak olduğu anayasa maddeleri değiştiriliyor...ülke toprakları yabancılara satılıyor.... insanlar tv manyağı yapılmış saçma sapan konularla meşgul ediliyor...top kaleye girince bağıran , insanlar katledilince susan.. . insan tipi ortaya çıkmış....anneler günü ,sevgililer günü, babalar günü vb sebeblerle tüketim kamçılanıyor ... sevgilisi olmayan lavuktur ..imajı veriliyor...bekaret çağ dışı gösteriliyor..... Kimi eskiden gündemde olmayan kişiler şimdi yurt bilinciyle aşılanmış Türk yanlısı,eşzamanlısı gibi gösteriliyor.Soruyorum size Bu ülkemi ilginç yoksa insanlar mı kendini bilmez ekarte bir millet?
Düşüncelerinizi Bekliyorum..
Saygılar...
Düşüncelerinizi Bekliyorum..
Saygılar...