Nereye Ayyıldızlı Gençliğimiz Nerede Türkiye ?

' Kors@N

Kayıtlı Üye
Ülke nüfusunun yarısı 25 yaşın altında...hedef kitle AİLE ve GENÇLİK...Hababam sınıfı..hayat bilgisi, lise defteri gibi film ve dizilerle serseri... öğretmenle ..okulla alay eden..ders çalışmayıp kopya çeken öğrenci tipi empoze ediliyor..ders çalışanın adı inek.....son 25 senedir bu konuda başarı sağladılar... eğitim seviyesi yerlerde sürünüyor ....satanist...hiphopcu..ne olduğu belirsiz ...sadece ´kendi için yaşayan´ ....sadece sex...futbol...kolay para düşünen ...baly...tiner...uyuşturucu bağımlısı..kapkaçcı gençlik....uzak doğuda akıl sağlığını bozduğu için yasaklanan erotik dergiler bizde....tam aksine...heryerde ...filmlerde...dizilerde...hatta tv reklamlarında...... cinsellik empoze ediliyor....ki akıl sağlığı bozulsun....insanların...Aile bitirilmeye çalışılıyor boşanmalar % 70 artmış... Amerikalı parasının üzerine IN GOD WE TRUST yazarken ,bizde inançsızlık meziyetmiş gibi gösteriliyor....tv dizileri boşanmayı özendiriyor....bu malum kişiler homosexsüelliği her yolla gündemde tutuyor ....özendiriyor..ki yaygınlaşsın...dedeleri alkol dökülen yerde koyun otlatmazken ...bira ,likör,viski vs. diyerek adını değiştirip alkol tüketimini yaygınlaştırıyorlar...Avrupa topluluğuna karşı çıkmak suç ve ayıp , değiştirilmesi teklif etmenin yasak olduğu anayasa maddeleri değiştiriliyor...ülke toprakları yabancılara satılıyor.... insanlar tv manyağı yapılmış saçma sapan konularla meşgul ediliyor...top kaleye girince bağıran , insanlar katledilince susan.. . insan tipi ortaya çıkmış....anneler günü ,sevgililer günü, babalar günü vb sebeblerle tüketim kamçılanıyor ... sevgilisi olmayan lavuktur ..imajı veriliyor...bekaret çağ dışı gösteriliyor..... Kimi eskiden gündemde olmayan kişiler şimdi yurt bilinciyle aşılanmış Türk yanlısı,eşzamanlısı gibi gösteriliyor.Soruyorum size Bu ülkemi ilginç yoksa insanlar mı kendini bilmez ekarte bir millet?

Düşüncelerinizi Bekliyorum..

Saygılar...

---> Nereye Ayyıldızlı Gençliğimiz Nerede Türkiye ?

Sen herşeyi güzelce,doğruca yazmışsın...
Ben şimdi ne yorum yapayım :)

Dış ülkeler Türkiye'yi ele geçirmek için canla başla çalışıyor..
Üzerimize bomba yağdırmaya cesaretleri yok..Ama böyle oyunlarla mahvedecekler bizi...

Planlarıda tıkır tıkır işliyor da...

Tek çözüm.. Batı özentiliğini bırakıp,ÖZÜMÜZdeki gibi yaşamak,özümüzdeki gibi düşünmek...

Ama bu kadar ele geçmişken,değerlerimiz,inançlarımız ve kültürlerimiz,bu saatten sonra o da zor..

Allah sonumuzu hayır etsin...

KOnu için çok tşk.ler.. +replerin en büyüğü :)

süpersin

bişey diyemiyorum bu knou hakkında haklısın çünkü

bugun okul mudurumuz sınıfa girdi bikaç erkek öğrenciye uyardı sacları yüzünden
2 saat boyunca genclerin bu özenti knousunu işledik...
amerikanın bütün köüt alışkanlıklarını saolsun filmleri sayesinde her zmn izliyoruz ve gençlerimiz buna özeniyo
hatta yakılan bi araştırmaya göre dünyanın ilkokul yani 8. sınfa kadar yetişen en zeki bireyler TURK öğrencilermiş...
hatta o çok özenilen amerikanın bile %10luk bi zekilik oranları varmış
ve onların bu kadar gelişmesini saglayan ise beyin göcü ve ülkelerine sahip çıkmaları
bizim TURK GENCİde ATASINA , ÜLKESİNE SÖVER anca...
amerikanın bütün kötü alışkanlıkalrını lise dönemindeki genclerimiz aldığı içinde herşey görüntü ve özenti oluyo malesef

neyse saol arkadaşım

+rep güzel bi knou

Aslında yorum yapılacak daha birçok şey var direniş :) Senin dediklerinede de katılıyorum ...Yorumun için teşekkür ederim ...

Fulmoon senin de dediğin gibi gitgide asimile ediliyoruz ve edilmeye çalışılıyoruz kendi insanımız ve dış baskılar yüzünden...Yorumun için teşekkür ederim ...

Yorum için sağol rapper

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri