Néppox

Néppox

Kayıtlı Üye
Néppox kimdir ? :R

İsmim İsmail. 22 yaşındayım. Aslen Şanlıurfa/Ceylanpınar doğumluyum ama 20 seneden fazladır Mardin/Kızıltepe de yaşıyoruz. Genel olarak söylendiği üzere çok uyumlu, sakin, herkesle anlaşabilen biriyim. [ Gerçekten de öyleyim öyleyim, övünmek gibi olmasın :) ] Kitap okumayı severim devamlı olarak okumasam da ilgi alanlarım arasında mutlaka okunacak bir kitabım olmuştur. En son Canan TAN'ın Piraye kitabını okudum bir solukta okunacak bir kitaptı ama ben 1 ayda okuyabildim ve pişman oldum o kadar zaman sonra ancak bitirebildiğim için :R Gezmeyi severim. Şu an Harran Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığını okuyorum. Maalesef öğrenciyim :) Yanlış okumadınız :3dth8: Kısmet işte ne isterken ne okuduk :)

Film manyağıyımdır. Her türlü filmleri severim konusu ilgimi çektiği sürece. Genel olarak Aksiyon & Bilim Kurgu filmlerini severim. Yabancı dizilere aşırı derecede ilgi duyuyorum başında Spartacus, The Vampire Diaries, Merlin, Dexter ve aklıma daha gelmeyen nice yabancı diziler :)

Paylaşmayı seven biriyimdir. Çok saf bir insanımdır, hemen kandırılabilirim yani :) Kullanıldığımı öğrenirsem kim olursa olsun benim kişiliğime, karakterime ters bir şey yapılırsa yanımda veya arkamdan kesinlikle o insanın yüzüne bakmam. Bir insanı bir kez sildim mi benim için bitmiştir. İnatçı, aksi nalet der ya Volkan Konak aynen ona yakın bir şey işte :vala_02: Anneme aşırı derecede düşkünüm :love3:

Hemen hemen her türlü müziği dinlerim kulağıma hoş gelsin yeter. Yabancı müzik aşırı derecede dinlerim her ne kadar da çoğunu anlamasam da :) Sonradan çeviriyorum sözlerini ama severim yani.

Sagopa Kajmer üstadın hayranıyım. Her sanatçı bir yana üstad Sago bir yana. Bir çok parçasında kendimi buluyorum diyebilirim. Özellikle de Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaşları isimli parçasının yeri ap ayrıdır benim için...

Öyle biriyim işte sıkıldınız biliyorum ama nedense bugün içimde yazma isteği oldu. Değerli zamanınızdan ayırıp okuyup, beni tanımaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

Saygı ve sevgilerimle :dusistan:

---> Néppox

Seni daha yakindan tanimak guzel kardedim :) meslektas ciktik :) bende ayni bolumu bitirdim ve aeti olarak muhasebede :)
Sen gercekten sevilmeye layik. Iyi bir insansin canim kardesim.

---> Néppox

Seni daha yakindan tanimak guzel kardedim :) meslektas ciktik :) bende ayni bolumu bitirdim ve aeti olarak muhasebede :)
Sen gercekten sevilmeye layik. Iyi bir insansin canim kardesim.

Teşekkür ederim canım ablacım 15 kişi bakmış bir sen cevaplamışsın :) Bu da o kadar sevilmediğimi gösteriyor sen sevsen yeter zaten :love3::eda:

---> Néppox

Teşekkür ederim canım ablacım 15 kişi bakmış bir sen cevaplamışsın :) Bu da o kadar sevilmediğimi gösteriyor sen sevsen yeter zaten :love3::eda:

Yazilir canim benim. Benimde oyle oluyordu. Gazete yapiyordum bakiyordum okunmus yorum yok uzuluyordum ama ertesi gun bi bakiyodum tek tek yorumlar gelmwye basliyordu. Sabirli ol canim. Bazen insanin kafasi guzel oluyor oksuda birsey yazmak istemiyor cani. Bazende ayak ustu okuyor daha sonra cevap yazarim diyor somra unutuyor (bu bende cok oluyor ) :)
Hem ben seni cok seviyorum yeterli olur benim sevgim :)
Bem sevdiklerimi cok kiskanirim daha iyi kiskanmamis olurum :)

---> Néppox

Yazilir canim benim. Benimde oyle oluyordu. Gazete yapiyordum bakiyordum okunmus yorum yok uzuluyordum ama ertesi gun bi bakiyodum tek tek yorumlar gelmwye basliyordu. Sabirli ol canim. Bazen insanin kafasi guzel oluyor oksuda birsey yazmak istemiyor cani. Bazende ayak ustu okuyor daha sonra cevap yazarim diyor somra unutuyor (bu bende cok oluyor ) :)
Hem ben seni cok seviyorum yeterli olur benim sevgim :)
Bem sevdiklerimi cok kiskanirim daha iyi kiskanmamis olurum :)

Yeter de artar bile ablacım sen yeter ki sev :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri