http://www.youtube.com/watch?v=Sp3wY3G28tc
Skaikru Kayıtlı Üye 20 Mar 2013 #2 ---> Nene'ye meydan dayağı Bak sen Nene ye terbiyesiz. İyiki de gelmemiş Beşiktaş a çirkef adamın tekiymiş.
---> Nene'ye meydan dayağı Bak sen Nene ye terbiyesiz. İyiki de gelmemiş Beşiktaş a çirkef adamın tekiymiş.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Mar 2013 #3 ---> Nene'ye meydan dayağı nene deyınce yaslı bır kadın beklıyordum :I
Mjoy Kayıtlı Üye 20 Mar 2013 #4 ---> Nene'ye meydan dayağı Morpheuses' Alıntı: Bak sen Nene ye terbiyesiz. İyiki de gelmemiş Beşiktaş a çirkef adamın tekiymiş. Genişletmek için tıkla ... aynen aynen bal_böceği' Alıntı: nene deyınce yaslı bır kadın beklıyordum :I Genişletmek için tıkla ... tahmin ettim :72:
---> Nene'ye meydan dayağı Morpheuses' Alıntı: Bak sen Nene ye terbiyesiz. İyiki de gelmemiş Beşiktaş a çirkef adamın tekiymiş. Genişletmek için tıkla ... aynen aynen bal_böceği' Alıntı: nene deyınce yaslı bır kadın beklıyordum :I Genişletmek için tıkla ... tahmin ettim :72:
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Mar 2013 #5 ---> Nene'ye meydan dayağı Mjoy' Alıntı: aynen aynen tahmin ettim :72: Genişletmek için tıkla ... hadı ya cok fenasın... nenenınde futbolcu oldugunu ogrendık
---> Nene'ye meydan dayağı Mjoy' Alıntı: aynen aynen tahmin ettim :72: Genişletmek için tıkla ... hadı ya cok fenasın... nenenınde futbolcu oldugunu ogrendık