vvYVxfsdfmY :dansa:
M Mastor Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #3 ---> Nejat Alp - Yorganda Kene Var unumu eledim eleğimi asmadım saçlarıma bakmayın otuzuma basmadım gözümü bir açtım bugunlere gelmişim sevdiklerim uğruna genç ömrümü vermişim roman olur yazsam yazsam eller neder bu yaşımdan sonra azsam yolumu yürüdüm karıncayı ezmedim bir cahillik uğruna dostlarımı üzmedim iyi günlerimde yanımda olan dostlar başım daradüşünce neden yanımda yoklar roman olur yazsam yazsam eller neder bu yaşımdan sonra azsam yorganda kene var kopar kopar gene var levam var cebimde söyleyin sizde ne var
---> Nejat Alp - Yorganda Kene Var unumu eledim eleğimi asmadım saçlarıma bakmayın otuzuma basmadım gözümü bir açtım bugunlere gelmişim sevdiklerim uğruna genç ömrümü vermişim roman olur yazsam yazsam eller neder bu yaşımdan sonra azsam yolumu yürüdüm karıncayı ezmedim bir cahillik uğruna dostlarımı üzmedim iyi günlerimde yanımda olan dostlar başım daradüşünce neden yanımda yoklar roman olur yazsam yazsam eller neder bu yaşımdan sonra azsam yorganda kene var kopar kopar gene var levam var cebimde söyleyin sizde ne var